Vierailija

Pauli Hanhiniemi.

Sivut

Kommentit (99)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta kun melkein vahingossa " jouduin" hänen keikalleen, mieli muuttui. Vau, mikä positiivinen ja energinen karisma ja eläytyy kyllä ihanasti musiikkiinsa, harvinaista nykyajan teennäisesti " coolien" artistien joukossa.

Inhokit löytyvät yleensä Tartu mikkiin ohjelmasta, just näitä wannabe iskelmätähtiä joita ei kukaan oikeasti tunne, eikä tuu tuntemaan...

Ykkösyökötys on Maija Vilkkumaa. Hyvänä kakkosena Martti Syrjä ja perässä kaikki muut. Jostain syystä Ari Koivusen äänestä kyllä pidän : )

ja vain ja ainoastaan kaikista kamalin inhokkini nro 1 on Janne the Tulkki!hyi helevetti.luulee olevansa jotain suurta ja ihmeellistä niillä iskelmillään =/meikkaukset menee vähän överiksi yleensä ja se naisten naurattajana keikarointi on niiin oksettavaa.en minäkään siihen erityisen rakastunut ole, mutta tehkääpäs parempia ja rimmaavampia riimejä kuin Syrjä, Gösta Sundqvist tai Juice. Tekemättä teiltä kyllä jää!

ja siltä erityisesti se paatoksellinen ulina I Will Always Love You. Kamalaa!!Kotimaisista ehkä iskelmätähdet, etupäässä Katri Helena ja Paula Koivuniemi, sekä kaikki nenäänsä laulavat pimut.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat