Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kun ex miehellä oli 23cm kalu ja suht paksu. Oltiin yhdessä reilu kolmevuotta ja sexiä sain 3-6 kertaa viikossa. Eron jälkeen ollut muutama yhdenillan juttu ja heillä ollut huomattavasti pienempi,niin ei oikeen ole tuntunut miltään. Nyt tapasin ihanan miehen eikä olla oltu viellä sängyssä, ekasta kerrasta jotain puhuttu ja käynyt ilmi että miehellä ei mikään kanki housuissa ole, niin nyt pelkään ettei hän tunnut missään. Voiko olla mahdollista että kun saa pitkään suht isoa niin paikat väljenee? Olen kuitenkin 166/58 ja pidän liikunnalla itseäni kunnossa.

Kommentit (6)

Taitaa olla korvienvälistä kiinni jos ei tunnu miltään. Toki jos miehellä tosi pieni niin sitten on asia erikseen. Jos jokseenkin norm kokoinen, tuskin tuottaa ongelmia.

Niillä sain omat paikkani tiukennettua. Rakastajallani myös huomattavan iso, mutta miehelläni vain puolet siintä Molempien kanssa nyt seksi toimii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kiva, mukava, varakas, huumorintajuinen mies, mutta se nakkinen siellä pöksyissä... Ei riitä, näin se vain on :(Jotem parin kuukauden seurustelun jälkeen täytyi lopettaa suhde, " pitkän välimatkan takia"

Löysin kaikin puolin täydellisen miehen. Hyvännäköinen, rikas, fiksu ja mukava. Mutta sillä on niin pieni vehje, ettei se ole lepotilassa varmaan edes 5 cm ja täydessä touhussa ehkä noin 10 cm. Lisäksi ohut kuin mikä! Lisäksi sen seisomaan saaminen edellytti koskettelua, eikä sekään aina auttanut. Ja tiedoksi, ettei muiden miesten kanssa ole vastaavia ongelmia ollut.Mies oli loistava suuseksissä ja muutaman kuukauden homma meni siinä uutuudenviehätyksessä, mutta sitten rupesin kaipaamaan isompaa munaa. Lopulta en voinut kuin keksiä hyvän tekosyyn suhteen lopettamiseen. En kehdannut sanoa, enkä halunnut loukata toista totuuden kertomisella... Kaikkein kamalinta on se, että kerran jälkikäteen erehdyttiin kännissä samaan sänkyyn. Purskahdin nauruun, kun otin puolikovan vehkeen käteen. Oli pakko yrittää säveltää jotain hyvää syytä naurahdukseen... Hävetti sikana... Joka tapauksessa vieläkin harmittaa, että tuollaisen takia muuten hyvä suhde kariutui. Haukkukaa vaan, mutta kyllä minä haluan miehen, joka tuntuukin joltain.Toivottavasti tuolla ap:n miehellä on edes keskiverto. Sellainen kyllä riittää meikäläisellekin... ;)

Paranee vaan vuosien saatossa. Itse en tykännyt tunnin jyystävästä hevosen munasta. Johan siinä oli pillukin rakoilla sen jälkeen. Ei kiitos!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat