Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tarvitsisin kipeästi A S I A L L I S T A apua ja neuvoja painon pudotukseen.

En kaipaan mitää " V**tun läski* , *Kuin sä oot ittes tohon kuntoon päästänyt*-tyylisiä kommentteja, tiedän itsekkin olevani LÄSKI, joten sitä ei enää tarvitse minulle toistella.Painan nykyään 107kiloa ja painoin ennen raskautta 60 kiloa. Todella vaikean raskauden jälkeen kiloja oli kertynyt häpeälliset 30 kiloa ja loput nyt hiipineet lähinnä leveän elämän seurauksena. Lapsi on nyt 1,5 vuotias, joten nyt on todellakin korkea aika twhdä jotain.Kilot ovat päässeet kertymään, kun käymme toisinaan kahdestikkin päivässä ravintolassa syömässä, kotona teemme hienoja, toki tosi rasvaisiakin ruokia välillä ja viikonloppuisin ravintolassa on ihanaa ottaa ruoan kanssa yksi, kaksikin siideriä... En todellakaan ole perso makealle, saatan ostaa karkkipussin kerran kuussa ja pussi on tyyliin pantteri tms sekoitus ja sitten saattaa mennä seuraavaan pussiin toinen kuukausi.

Minun ongelmani on hyvä kotiruoka, kylmä siideri ja ravintolaruokaHaluaisin ihan normaalilla tavalla laihduttaa (Kalorit, painikset), en ole mistään ns vaihtoehtodieteistä kiinnostunut (Atkins yms).Kuntosalille en voi edes harkita meneväni, koska mieheni työvuorot ovat sellaiset, että hän ei pystyisi olemaan lapsenvahtina, kuin kerran kolmessa viikossa ja muita lapsenlikkoja ei ole ihan helpolla saatavissa, tyyliin kerran kaksi kuussa kyllä onnistuisi, mutta ei kerran kaksi viikossa ollenkaan.

Millainen liikunta olisi laihduttajalle sopivaa? Kävelylle rattaiden kanssa pääsen vaikka päivittäin ja ostin hobby hallilta stepperin tätä projektia varten ja erilaisia painoja löytyy..Millaisilla kalorimäärällä pitäisi alkaa laihduttaminen ja voiko käytännössä syödä kaikkea, kunhan pysyy kalorimäärässä. Hiilareiden ja proteinien laskeminen on minusta aika vaikeaa, kuinka ne saisi pysymään oikeassa suhteessa?Kiitäs syvästi neuvoistanne!!

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat