Vierailija

Annoin kummipoikamme äidille pari kassillista lasten vaatteita, jotka olin alunperin ajatellut vieväni lähetystorille tai muuhun hyväntekeväisyyteen. Sanoin hänelle, että ottaa siitä mitä tarvitsee ja vie sitten loput lähetystorin laatikkoon. No, kävin sitten muutaman päivän kuluttua kirppiksellä, jossa tuolla mammalla oli parhaillaan myyntipöytä ja eiköhän siell pöydässä ollut myynnissä ne lahjoittamani vaatteet, joita hän ei ollut halunnut ottaa omaan käyttöön! Hemmetti, että otti aivoon! Ensi kerralla vien vaatteet suoraan lähetystorille tai turvakodille, meneepähän ainakin hyöty suoraan niille, jotka sitä tarvitsevat.

Kommentit (2)

joita hän ei tarvitse, mutta sanoin etten halua niitä enää itselleni. Mutta pyysin häntä viemään tarpeettomat vaatteet lähetystorin laatikkoon, sillä kerroin, että olin alunperinkin ajatellut lahjoittaa vaatteet joko sinne tai turvakodille. Siksi harmittikin löytää ne hänen myyntipöydästään.No vahingosta viisastuu ja ensi kerralla vien vaattet suoraan esim. turvakodille.t. ap

Olis vaan heti kannattanu viedä ne vaatteet.Pyydät ne vaatteet takas ja viet parempii tarkotuksiin. Olis ihan ok jos toinen olis kysynyt saako laittaa vaatteet myyntiin..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat