Seuraa 

Huomattiin juuri, että ehkä sittenkin tarttettas itkuhälytin ja nyt ollaan sitten pohdittu, että mikä olis paree. Mies luki jostain, että itkuhälytin toimii maksimissaan viidessä pakkasasteessa, vauvaa saa käsittääkseni nukuttaa ulkona kymmeneen pakkasasteeseen asti - onko vaunukopassa sitten sen verran lämmintä, että hälytin toimii vielä..? Sitten taas noissa halvimmissa radiopuhelimissa ei oo sellaista toimintoa, että niitä vois käyttää itkuhälyttimenä, kuulemma ne kestäis paremmin pakkasta..Kokemuksia siis, että toimiiko ihan tavishälytin talvellakin ok..!? Joku Philipsin malli on nyt kiikarissa, sen hinta on viitisenkymmentä euroa paikasta riippuen...

Kommentit (4)


Radiopuhelinet kelpaaniin pienten kuin isojenkin poikien leikkeihin ;)Ja meillä kyllä toimii Cobra-merkkiset -20 asteessakin jossa meidän vauvat ulkona nukkuu. Toki kopasa ei ole niin kylmä ja puhelin on silloin jossain makuupussin sisällä.Ja kantokyky on ihan eri luokkaa, meilläkin piha-alue on senverta laaja.....

Ja myös cobra-merkkiset,joissa on itkuhälytintoiminto. Ja on olleet hyvät!!!On ollut myös muutenkin käytössä! Ja me tilattiin jostain nettiliikkeestä, maksoi 49e. Eli kannattaa vertailla eri liikkeiden hintoja!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meille ostettiin radiopuhelimet ja niille on ollut paljon muutakin käyttöä, kuin pelkästään itkuhälyinä. Toimivat talvellakin tosi hyvin (tavallisista hälyttimistä ei ole kokemusta). Ja varmasti radiopuhelimille tulee lisää käyttöä, kun lapsi/lapset kasvavat pois itkuhälytin vaiheesta.

Monikäyttöisyyden vuoksi siis ehdottomasti suosittelen radiopuhelimia. Meidän puhelimet ovat merkkiä Cobra (onkohan tuo MicroTalk joku malli?) ja maksoivat jotain 80 euron paikkeilla. Ei mun mielestä paha hinta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat