Vierailija

aloittelen juuri urakkaa päiväkotia varten. riittääkö vain pelkkien ulkovaatteiden nimikointi vai oletteko laittaneet myös sisävaatteisiin nimet? ei kai nyt alusvaatteita sentään tarvitse...

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minä olen kuulakärkikynällä kirjoittanut pesulappuihin nimet. Hyvin pysyy, eikä sotke pesussa. Sukkiin voi kirjoittaa nimen vaiikka pohjiin.

etunimi ja sukunimen alkukirjain, kiitos :) Pikkareihin ja sukkiinkin. Ei voi millään muistaa esim.24 lapsen ryhmässä millaiset sukat kelläkin on!! Mutta jos on vara siihen että ne vaihtuvat/hukkuvat niin sitten ei tarvitse. Mutta sit ei tosiaan kannata kenenkään " syyttää" niitä päikyn tätejä jos lapsen merkkaamaton vaate hukkuu.

Meidän lapsen päiväkotikaverin vanhemmat oli leikanneet meidän vaatteesta irti sen lapun, jossa nimi oli. Sitten ihan kirkkain silmin väittivät vaatetta omakseen. Ei auttanut, vaikka osattiin kertoa lisämerkkejä, josta tiedämme vaatteen kuuluvan meille ( köytössä tulleita tahroja ). Sinne meni hyvät farkut. Siis nimikoikaa vaatteeseen, ei lappuihin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat