Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Nyt pistetään joku adressi aluille tämän maan hovioikeus-törkeilyjen tähden! Lapset ja naiset on vapaata riistaa hakattaviksi, raiskattaviksi ja tapettaviksi kun rikollisia hyysätään!!!!!!!!!

Alla Ilta-sanomien uutisista;Hovioikeus lievensi mökkinöyryyttäjän tuomiota

Ensikertalaisuus pelasti vankilalta

31.7.2007 08:00Rovaniemen hovioikeus lievensi 30-vuotiaan muoniolaismiehen seksuaalirikostuomion ehdottomasta ehdolliseksi.Muoniolaismies pakotti 17-vuotiaan tytön suuseksiin muiden henkilöiden nähden ja pahoinpiteli puolustuskyvytöntä tyttöä lyömällä nyrkillä päähän Levin-mökillä joulukuussa 2005.Mies repi tyttöä hiuksista perässään pitkin portaita, löi ja potki. Hän myös pakotti tytön viiltelemään itseään hedelmäveitsellä käsivarteen, mistä jäi tytölle arpia. Teon aikana mies huuteli muille paikalla olleille pojille tyttöä nöyryyttävällä tavalla.Lapin käräjäoikeus tuomitsi miehen pahoinpitelystä ja pakottamisesta seksuaaliseen tekoon vuodeksi ja kahdeksi kuukaudeksi vankilaan. Hovioikeus tuomitsi vankeusrangaistuksen ehdottoman sijaan ehdollisena.Miehen täytyy suorittaa myös 40 tuntia yhdyskuntapalvelua.Hovioikeus piti tekoa nöyryyttävänä ja ihmisarvoa alentavana. Lievempää tuomiota se perusteli sillä, että mies oli ensikertalainen.Oikeudessa mies vetosi mm. humalatilaan, mustasukkaisuuteen ja tilanteen riistäytymiseen käsistä. Tyttö on kärsinyt teon jälkeen pelkotiloista, unettomuudesta ja painajaisista. Lääkärin arvion mukaan erittäin väkivaltainen ja nöyryyttävä pahoinpitely voi jättää nuoreen naiseen pitkäaikaiset henkiset traumajäljet.Hovioikeus alensi myös tytölle maksettavia korvauksia. Lapin käräjäoikeus tuomitsi miehen maksamaan tytölle 2 000 euroa kivusta ja särystä ja 4 000 euroa henkisistä kärsimyksistä. Hovioikeus katsoi, että 1 000 euroa kivusta ja särystä ja 2 500 euroa henkisistä kärsimyksistä on riittävä korvaus.

Kommentit (7)

Hovioikeus itse joutaisi roviolle ja nöyryytettäväksi tuosta hyvästä!! Jos tuo tulkitaan pelkäksi nöyryytykseksi kerran. Tuohan on raiskaus ja pahoinpitely!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat