Vierailija

Onko ihan asiallista meinikiä, vai onko tullut vastaan jotain, mitä täytyy käydä kulman takana nauramassa? Millaiset äidit ja lapset ovat parhaita asiakkaita, millaiset taas herättävät eniten ihmetystä?

Kommentit (6)

kauhein tapaus oli se kun äiti tuli 2 vuotiaansa,vilkkaan pojan kanssa tutustumaan. äiti istui lattialla,ja pieni tyttö pyrki syliin, johon äiti sanoi: yäk, mene pois, mä en kenenkään vieraiden kakaroita ruve sylissä pitämään. :(

Jollekin pienelle 3 vkoa on ihan hyvä aika. Tietysti siinä ajassa jo jättää lapsen välillä yksinkin mutta että olisi pitkä aika varsinaista totuttelua. Tiedän tapauksia jossa lapsi on tuotu hoitoon ekana päivänä ilman tutustumista ja ollut 9 tuntia. Vanhemmat eivät ymmärrä miten rankkaa se on lapselle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Äitiä on jännittänyt, miten lapsi ryhmässä pärjää. Yleensä lapsi on lopulta pärjännyt, äidille vakuuttelu ollut haasteellista. Harmittaa äitien takia, koska eihän se meitä töissä häiritse, mutta toista puolta voi yöunienkin hinnalla kauhistuttaa.

On ollut äitejä, jotka hämmentävät. Ovat niin kiinni vielä lapsissaan ja se on kivuliasta äidille ja lopulta hankalaa lapselle. Lapsi voisi olla ihan reipas, mutta äiti ei olekaan. Kova tsemppaus vaan päälle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat