Seuraa 

niin mitä nimeä ehdottaisit pikkusiskolle tai pikkuveljelle? Jo olemassa olevien sisarusten nimet ovat Frida Aurora, Stella Sofia ja Greta Johanna.Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sarjaanhan sopisi, jos nelosellakin nimi alkaisi kahdella konsonatilla, joten ehdotan näitä:pojalle:Frans

Kristian

Krister

Thomastytölle:Stina

Krista / Christa

Claudiamuita ehdotuksia vielä, jotka minusta sarjaan sopisivatEdith / Eedit

Ebba

Elisabet(H)

Aida

Fanny

Helga

Inga

Judith / Judit

Lotte

Lidia

Lydia

Saga

Antton

Casper

Daniel

Hugo

EmilBruno on hyvä pojalle, vaikka olisikin blondi, niin kyllä minusta ihan hyvin sopii. Brita se vasta vanha nimi onkin, tosin sopii joukkoon kyllä mainiosti. Tytölle vielä muutama ehdotus... eli haluat kaikille oman alkukirjaimen, varmaan olisi hyvä jos alkaisi kahdella konsonantilla, mutta pitääkö olla viisikirjaiminen? Jos ei, niin miten olisiBriaolisi minusta jotenkin pirteämpi ja tuoreempi nimi kuin Brita, väestörekisterikeskusksen mukaan on annettu neljälle tytölle 1996 lähtien.Muita kahdella konsonantilla alkavia. vrk luvut perässäBrina 3n

Brida 1n

Brea 2n

Brenda 51n

Brenna 2n

Drina 1n

Clarissa 207n

Crista 178n (tämä olisi musta mainio jatke tämäkin, myös Christa)

Trina 15nJa jos ei kahden konsonatin alkupakkoa, niin ehdotan vielä nimiäDonna

Daria

Cecilia

CarlaOsa varmaan vähän turhankin erikoisia, mutta laitoinpa nyt tarjolle niitäkin, eihän sitä ikinä tiedä mikä kolahtaa =)

ehdotteleepi " eliskaverisi" , neljän äiti myöskin ;-)Kiitos jo tähän saakka antamistanne ehdotuksista.Mikään ei oikein kolahtanut kuitenkaan.

Frans on mieluinen muuten mutta haluan kaikille oman alkukirjaimen. Hugo olisi mieluinen muuten, mutta se on ystävän pojan nimi. Tytölle haluan jotain vähän modernimpaa kuin Brita, vaikka Brita sinänsä onkin asultaan hyvin samankaltainen kuin muiden nimet.Pojannimisuosikkini on Bruno mutta mietityttää että mitä jos poika onkin ihan blondi, olisiko Bruno ihan hullu nimi vaaleatukkaiselle?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat