Seuraa 

Meillä on pojalla tällä hetkellä helteellä käytössä tavalliset tarrasandaalit ja crocsit,sadesäällä tietty kumpparit ja lenkkareina Viking Gore-Tex-lenkkarit,jotka alkaa tosin jo olla aika nuhjuiset.. päiväkoti alkaa taas ensi viikolla,joten minkälaiset kengät kannattaisi olla,kun ajattelen että päivällä olisi jotkut muut kengät ja kotiin iltakäyttöön vaikka juuri lenkkkarit.Stockan kuvastossa oli tänään kivan näköiset Kangaroosin tarranauhakengät,olisivatko hyvät päiväkotiin.Mitä teidän lapsilla on päiväkodissa?

Kommentit (3)

kävin sitten eilen ostamassa Vikingin kahden tarran kengät,ovat konepestäviä joka on meillä ehdoton,kun poika on kova menemään. Kavatilla oli ihania enemmän kävelykengän mallisia kenkiä,juuri yhdellä tarralla,ja olivat tosiaan hienon näköisiä ja helppo kiinnittä mutta kun poika otti muutaman koejuoksuaskeleen niin ei onnistunut hyvin,ovat ehkä vähän painavammat,mutta kävelykengiksi ne käyn ehkä ostamassa.Ne Stokan kantis Kangaroossin eivät kyllä ole mitkään superedulliset,kun niitä oli kenkäkaupassa samaan hintaa normaalihinnalla kuin tuo tarjous:/

ihan niin kuin olit suunnitellutkin, sillä 3,5 vuotiaan pitää oppia omatoimiseksi. Meillä on lapset tykänneet Kavatin kengistä kun niissa on vain yksi tarra (ja silti kengän saan tukevasti kiinni) eli nuo Stockan kantisKangaroosit kahdella kiinnilaitettavalla tarralla eivät olisi lapsien mieleen jos heiltä mielipidettä kysyttäisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kokemuksesta olen todennut, että syksyllä hyvät goretexlenkkarit ovat pk:ssa ihan ehdottomat. Meillä on ollut juuri noita Vikingin ja myös Superfitin lenkkareita. Muutkin goretex-kalvolla varusteut tarrakengät olisivat varmasti mainiot.Lisäksi ok:ssa ovat myös kumpparit, joita käytetään kuitenkin aika vähän.Kotosalla pidämme syksyllä mm. purkkareita.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat