Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Isossa perheessa tuppaa olemaan naulakot sekaisin vaikka kuinka on sovittu, olisiko vinkkejä, mistä löytäisin kivoja nimikylttejä?

Kommentit (3)

Hei, tilasin http://www.harmonianet.fi nettikaupasta tervetuloakyltin, johon pystyi pyytämällä saamaan tekstin omalla haluamallaan nimellä (esim. siis Mummila), tästä ei sivuilla erikseen mainita, mutta kysyin sähköpostilla ja asia selvisi siten. Tämä ei maksanut tässä tervetuloa kyltissä ainakaan yhtään extraa. Siellä on myynnissä myös pyyhemerkkejä ja pienempiä ovikylttejä, joihin myös voisin kuvitella, pystyisi saamaan tekstit myös haluamallaan nimellä, koska valmistaja oli sama. Kannattaa kysyä, se ei ainkaan maksa mitään, jos mallit on mieleisiä...

askarrelkaa ne itse. Cernit massaa (saa askarteluliikkeistä) työstetään kuten muovailuvahaa ja on hyvä ja kestävä materiaali. Itse tehdyt kyltit voi kiinnittää vaikka taakse liimattavalla magneetilla (jos metallinaulakko) tai kaksipuoleisella teipillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Käsipyyhettä varten työnnettiin vaan kaikki käsi kohti kameraa. Kuvat päällystettiin kontaktimuovilla ja kiinnitettiin seinään naulakon päälle sinitarralla. Siistimmän saisi, kun käyttäisi pieniä valokuvakehyksiä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat