Seuraa 

Osaisitteko kertoa ekakertalaiselle, että mitä kyseinen ultra maksaa noin suurin piirtein Kelan osuuden jälkeen?

Ja te joilla kokemusta on, niin oliko käynti hintansa väärti ja voitteko suositella muillekkin, entä millä viikolla kävitte?

Ihanaa olisi tietää, helpottaisi omaa päätöksen tekoa. Kiitos jo ennakkoon.

Kommentit (19)

Kävin juuri kesäkuussa Femedassa, Brunolla. Viikkoja oli 22. Kokemus oli mahtava, oli ihanaa nähdä tulokas niinkin selvästi, vaikka vauveli oli huonossa poikittaisessa asennossa, niin hyvin sai lääkäri selkeitä kasvokuvia jne.. suosittelen lämpimästi:) koko tutkimus oli aika pikaisesti ohi, mutta kaikki tärkeä tuli kyllä selväksi. Brunolta pitää kysellä kovasti, kertoo paljon ja mielellään.

Maksoin kassalla 151e josta oli otettu jo kela pois. DVD:n sain matkaan, ei maksanut mitään(varmaan sisältyi lääkärinpalkkio maksuun).Kannattaa mennä:)

Juuri tässä kesäkuun alussa kävin siis Femedessa Tapio Kurjen asiakkaana. Hintaa hommalle jäi Kela korvauksen jälkeen n. 160 euroa mutta meillä työpaikan sairauskassa maksaa siitä 75% eli ei kallis itselle. Viikkoja oli silloin kasassa 25+ ja vauva vastasi jo viikkoja 27+6. Tutkimus oli kiva kokemus ja visiitti kesti lähes tunnin. Tutkimusta sai mukaan dvd:lle yli 20 minuuttia ja se dvd maksoi 3 euroa. Kovasti perusteellinen tutkimus, joka kertoi että vauva on terve tyttö. Sukupuoli selvisi kyllä erittäin varmasti kuulemma, tuntuu uskomattomalta. Piirteet näkyivät selvästi ja kovasti samannäköinen pimatsu siellä oli kuin isosiskonsa.

Kyllä minä voin lämpimästi suositella, on hintansa väärti. Meillä pitää seurata erityisesti tuota kokoa ja Tapiolta sai hyvän lausunnon siitä että iso tästäkin lapsesta on tulossa eli sain lisäfaktaa kunnallista puolta ajatellen lisäultria ja synnytystapa-arviota varten. Ja onhan se kiva muisto sitten itselle ja lapselle joskus aikanaan- harva sitä saa aikuisena katsella itseään dvd:ltä ennen syntymää :)

Suosittelen siis lämpimästi

t: Typykkä ja neiti syyskuu 33 vkoa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kävin oulussa terveystalolla 4d -ultrassa ja viikkoja 19+4

Hinta oli 225e ja kelalta tuli takaisin n 42e.Meistä oli hintansa väärti...ja suosittelen muillekin. Lääkäri kertoi koko ajan mitä näkyy..ja tutkimus kesti 30min.Itse pystyi laskemaan jopa sormet ja kasvon piirteet näkyi todella selvästi.

Olipa oiva keskustelualoitus! Itselläni asia on myös ajankohtainen, sillä varasin eilen ex-tempore 4D-ultran, kun huomasin että sitä tehdään myös Porissa. Ajoitus tosin menee melko myöhäiseksi, eli ultrapäivänä mulla on viikkoja kasassa jo 27+3. Mutta kovin kiinnostaa kurkistaa masuun, että onko siellä kaikki hyvin ja nähdä, miltä vauva näyttää! Sukupuolta meidän ei pitänyt selvittää, mutta jotenkin mieli on muuttunut odotuksen aikana. Viikon päästä sen sitten tietää, ovatko mun vahvat aistit oikeassa vai ei! Hintaa Kela-korvauksen jälkeen maksettavaksi jää 207,44 ¿. Ensi mietin, et onko tämä ihan turhaa koska rakenneultrassa kaikki näytti hyvältä, mutta haluan kokeilla tätä.Ovatko muuten kaikki saaneet ultran dvd:lle, varsinkn Porissa käyneet? Mies ei vaan pääse työmatkan takia mukaan, joten olisi kiva näyttää sitä myöhemmin...

Oltiin Femedassa 4D:ssä tällä viikolla (26+4), ja oli todella huikea kokemus. Mulla on myös istukka etuseinämässä, mutta se ei tuntunut vaikuttavan millään lailla. Pelkäsin vähän etukäteen, mitenköhän tuo istukan paikka vaikuttaa. Saatiin paljon ja hyvää kasvokuvaa, samoin muu tutkimus tuntui onnistuvan mainiosti. Pojan piirteet näkyivät tosi selkeästi, ja arvatkaa miltä tuntui kun kaveri rupesi availemaan ja sulkemaan silmiään kesken kaiken, ja rupsuttamaan nenäänsä jotain seinää vasten. Voi itku!Suosittelen siis todella!

Me käytiin 4d-ultrassa Oulun Terveystalolla viikolla 22+2 ja on vähän vaikea sanoa oliko kokemus hyvä vaiko lievä pettymys. Mulla nimittäin on istukka etuseinämässä ja vauva oli tosi hyvin piilossa sen takana, joten varsinaista 4d-kuvaa ei saatu juuri ollenkaan. Kasvoja ei siis nähty lainkaan edestäpäin, onneksi muutama ihan hyvä sivuprofiilikuva saatiin. Ennen ultraa itsellä ei käynyt mielessäkään, että näin voisi käydä, joten ehkä vähän jäi harmittamaan huono näkyvyys. Siksipä halusinkin nostaa esille, että jos istukka on etuseinässä tai muuten " hankalasti" kuvaamisen kannalta, niin kannattaa varautua siihenkin vaihtoehtoon, ettei edes noilla hienoimmilla ultralaitteilla saa välttämättä kasvokuvaa vauvasta. Muuten kyllä oli oikein mukava käynti ja saatiin hyvät tiedot pienen voinnista, kehityksestä ja strategisista mitoista. Hintaa tutkimukselle jäi Kelan korvausten jälkeen " vain" n. 100 euroa, kun lääkäri ei veloittanut täyttä hintaa huonon näkyvyyden takia.

Kävin 4-d:ssä raskausviikolla 26 Helsingissä, Femedassa. Muistaakseni Kelan korvausten jälkeen hintaa tuli 140, en ole tosin ihan varma tuosta, kun aikaa on kulunut jo yli pari kk.Voin kyllä suositella, kasvonpiirteet näkyivät tosi selvästi, poika omasi hyvin selvästi samoja piirteitä kuin isosiskonsa. Kuvaus tehdään ikäänkuin kaikuluotauksena, ei kuvaamalla, joten esim. silmäluomien tilaa ei pystynyt näkemään, ovatko silmät auki vai kiinni. Tutkimuksen aikana vauva liikkui niin paljon, että sukelsi napanuoransa ympäri, joka jäi solmuun hänen kaulansa ympäri. Hyvä tietää, jos jäänyt samaan asentoon, niin haluaa ainakin kaikin keinoin nopeuttaa vars. synnytystä mahdollisen hapenpuutteen varalta.Tutkimuksen teki kuuluisa ultra-Bruno (Raisa Cacciatoren ex-mies), hänen tutkittavanaan on käynyt aika moni tutuistani, ja kaikki tykänneet hänen tavastaan hoitaa asiat.

Tänään käytiin juuri illalla Treen Gynekologikeskuksessa tuossa 4D ultrassa ja täytyy sanoa että oli mahtava kokemus.

Lääkäri tutki tarkasti vauvan päästä varpaisiin, samaan tyyliin kun rakenneultrassakin.

Lisämausteena saimme nähdä vauvan kasvot ja oli aivan isänsä näköinen poika.

Sukupuolen saimme tietää koska sitä kysyimme, sitähän lääkäri ei kerro eikä näytä jos ei halua tietää.

DVD:n otimme koska on aivan ihana sitä katsella ja näyttää suvulle ja onhan se ihana muisto lapselle kun vaan säilyy ehjänä.

Hinta oli kelan korvauksen jälkeen 217¿ ja siinä on mukana toi dvd.

piti lisätä, että tutkimus kesti reilut 20 min. ja se nauhoitettiin kokonaan DVD:lle, jonka saimme mukaan, kuten myös saimme varmaan 10-20 kuvaa pienokaisestamme. Aarteita :)Ellei tuo omaa DVD:tä mukaan, tulee siitä maksaa muistaakseni 10 euron lisämaksu.

Sen käsityksen olen saanut, että noin viikolla 24 näkyy rakenteet parhaiten, ja yleensä tästä asiasta osaavat kertoa tarkemmin aikaa varatessa.Ultra on mulla Treen Gynekologikeskuksessa ja kuulemma hinnaksi jää Kelan jälkeen reilu 200 euroa. Dvd:stä pitäisi maksaa lisämaksu (olikohan peräti 15 euroa), mutta sitä emme tarvitse.Meillä ei kaupunki tarjoa rakenneultraa, joten menemme ultraan ensisijaisesti nähdäksemme vauvan rakennetta. Jos näyttää kasvonsa, niin ihan kiva, mutta olennaisempaa mielestäni on nähdä esim. mahdolliset halkiot kasvojen alueella yms. Sukupuolesta emme vielä tiedä, haluammeko sen nähdä/ saada tietää.Mullakin on etuseinäistukka, toivottavasti ei kovin haittaa näkyvyyttä, tuon hintainen ultra sentään! :)T. Sumunen rv 21+4

Moi!Sellaista kyselisin, että näkyykö tuossa 4d:ssä väistämättä sukupuoli eli kannattaako mennä, jos haluaa pitää sukupuolen salassa?

hämmästyttävän pitkän tutkimuksen on typykkä saanut...pitää muistaa tuo lääkäri seuraavan vauvan kanssa...me käytiin tytön kanssa -05 femedassa brunon asiakkaana, oli aika läpihuutojuttu, alle 15min, ja oli aika reilusti myöhässä se lääkäri.ihanaa oli kun kaikki epäilyt siitä ultrasta katosi kun tuhka tuuleen kun näkyi tytön naama sieltä ruudusta, oli kuin ilmetty isoveljensä.oli viikko 24, ja silloinen arvio syntymäpainosta piti paikkansa, sanoi että yli 4kg, tyttö olikin sitten 4400g. ja se että kaikki oli hyvin oli tietysti iso asia!oli se sen arvoista vaikka kalliit 15min olikin, ja samalle lääkärille en menisi uudestaan....

Niin, ja me haluttiin siis tietää sukupuoli, mutta ei tosiaan oltaisi itse sitä osattu katsoa.Ja Bruno kysyi, halutaanko tietää. Että voi siis mennä tutkimukseen huolettomin mielin vaikka ei sukupuolta haluaisikaan tietää.

Onpa kiva (ja toisaalta kurja) kuulla, että noinkin positiivisia kokemuksia uudesta teknologiasta on niin monilla! Itselläni tutkimus oli Jyväskylän Terveystalossa (rakenneultra vkolla 20) melkoinen pettymys, ja näistä muiden kokemuksista päätellen lääkäri ei osannut ihan kunnolla käyttää 4D-tekniikkaa tai sitten sen taso muuten vaan vaihtelee. Suurimman osan ajasta vauvan pää näytti epämuodostuneelta, kasvonpiirteistä ei saanut selvää ja kuva liikkui koko ajan niin ettei mistään ehtinyt edes saada kunnollista käsitystä. Sukupuolta emme olisi ikimaailmassa itse siitä nähneet.Ikävää kokemusta lisäsi se, kun lääkäri selitti näkemäänsä etupäässä tutkimusta seuraamaan tulleelle harjoittelijalle lääkärikielellä, ei meille, jonka lasta siinä katsottiin. Lopuksi mukaan paiskattiin DVD, jota ei voi polttaa eikä katsella muulla kuin TV:n kautta (ei esim. pysty printtaamaan kuvia tietokoneelta, vaikka mitäpä niillä tekisikään..) sekä lääkärikielellä kirjoitetun lyhyen raportin. Harvoihin kysymyksiini sain yliolkaisen vastauksen.165 euron lisäksi meni usko vähäksi aikaa ainakin lääkäreihin - mikseivät he voi muistaa sitä, että (vielä ensimmäisen) lapsen odotus ei ole asiakkaalle yhtä arkinen asia kuin heille? Mukava silti kuulla, että muualla tämä voisi vielä onnistuakin.. mutta en tiedä raaskinko käyttää toista 165 euroa enää ko. asiaan. Täällä Jyväskylässä kun meille ei makseta rakenneultraa niin tuon maksoin jo itse.Olisi VOINUT olla ainutlaatuinen kokemus!

pikkukakkosen kanssa mennä kyseiseen ultraan.Soitin Bulevardin (Hgissä) Gynekologikeskukseen ja kyselin asiasta. He neuvoivat, että noin viikolla 18 voisi olla hyvä tulla. Tutkimuksenhan voi tehdä koska vaan. Tutkimus kestää heillä noin puoli tuntia (jollain lääkärillä kolme varttia). Hintaa Kela-korvauksen jälkeen heillä jää itse maksettavaksi 190 euroa.

Vierailija

Onkos kukaan käynnyt kaksosten kanssa? Meillä ekan kanssa ranskassa käytiin saatiin kuvia ja video ja makso 150€ 2013. Tokan kanssa ranskassa tekivät ihan normi tutkimuksessa tun saatiin kuvia 2016. Nyt haluaisin kovasti käydä vielä on aikaista mutta tutkiskelen Helsingin hintoja ja lääkäreitä... ilmeisesti tämä Bruno on ollut suosittu... kertokaa mielipitetä kuka voisi olla hyvä... ja tosiaan massussa lötköttelee 2 tyyppiä niin kiinostaisi toki myös jos joku on käynnyt kaksisten kanssa että onnistuuko toimenpide hyvin silti???

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat