Seuraa 

heips,1 vuotiaalle tyllerölle pitäisi ens syksyksi alkaa osteleen päiväkotiin kamoja..mitä suosittelette?sadeasu? sellanen ihan kura-asu..vai riittääkö kaks osanen puku joka suojaa sateelta ja tuulelta? noita kura-asuja ei taida olla ku kaks osasina?välikausihaalari..haalari vai sellanen taas kaks osanen? kannattaako siinä olla jo jonkinlainen vuori?tyttö menossa nyt elokuussa hoitoon...onko se vuori jo yliammuttua " näillä helteillä" ? vai mitä ihmettä puen hälle päälle?

Kommentit (7)

on aika kätevä pienelle lapselle. Lämpimillä ilmoilla lapsi voi ulkoilla päiväkodissa ihan niillä vaatteilla millä hän nykyään kotonakin ulkoilee; tyyliin housut, paita ja huppari tms.

Sadeasu on päiväkotilapsen perusvaate. ( : Eli ihan kunnon sadetakki ja kurahousut kannattaa ostaa.Lapsellamme on haalari ja hyvästä alennuksesta ostin myös kaksiosaisen puvun (reimatec)ja mietin kanssa, että kuinka käytännöllinen se on. Mutta housuosa nousee niin ylös, että suojaa todella hyvin vyötäröä. Tosin meidän tyttömme on jo 1.5 vuotta ja juoksentelee jo kovasti. Yksi-vuotiaalle ostaisin haalarin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

1-vuotialle minä olen ostanut vk-haalarin, vettä pitävän Reimatecin, kuravaatteet, varalle (niitä ei ole kuin 2-osaisia) kumpparit, sopivat kengät syksyksi. Jos on nätti alkusysksy pärjää kesälenkkareilla. Myöhemmälle syksyyn voi tarvita nilkkurit tms. Sisävaatteiksi riittää tavalliset mukavat vaatteet.Mareila+Pojat 2v ja 6v

Haaklari takaa, että hiekka jne pysyy hiekkiksellä paremmin eikä sitä löydy illalla jopa alusvaateista (kokemusta siitäkin on..). Haalari myös pitää vyötärönseudun lämpöisempänä, kun tuuli ja kosteus ei pääse ulkona möyriessä puvun alle.

Minä ostaisin pienelle päiväkotiin menijälle kosteussuojatun haalarin ja kurahousut ja sadetakin + tarvittavat kengät. Ainakin meidän päiväkodissa ulkoillaan sateellakin, myös pienet. Syyskosteilla on kosteussuoja haalarissa paikallaan, mutta jos on kuraista, ei ole kiva pestä haalaria päivittäin, vaikka se vettä pitäisikin. Eli molemmat tarvitaan. Jos nyt syksyllä on lämpöisiä ja kuivia kelejä, voi lapsi ulkoilla jossain huonommissa housuissa ja collegessa tms. Suomen säät on niin vaihtelevia, että monenlaista kampetta tarvitaan...

Ja ihan tavallisia vaatteita. Ja vkhaalarit on tuulenpitäviä. Sadetakki voi olla kans jees. Mutta ihan sateella ei yleensä pienet ainakaan ulkoile.

Kyllä pienetkin päiväkodissa ulkoilevat ihan rankkasateella. Eihän sitä kestäisi kukaan, jos eivät pääsisi ulos ; )1-vuotiaalle on haalari parempi kuin 2-osainen puku. Myös kunnon sadevaatteet ja kumisaappaat tarvitaan, vaikka olisi kosteussuojapuku. Jatkuvaa pesua ei nimittäin kestä minkään puvun kosteussuoja ja kurainen lapsi on kätevä riisua ennen autoon laittamista, jos lapsella on kunnon sadetakki ja housut.Meillä sadevaatteet ja kumisaappaat ovat aina päiväkodissa ja kotona ulkoillaan kosteussuojavaatteissa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat