Vierailija

En jaksa enää, kaikki päivät jatkuvaa riitelyä, mistään ei olla samaa mieltä, ikinä ei vedetä yhtä köyttä, joskus mies myöntää että jokin lapsenkasvatuspointtini on hyvä " MUTTA..." - eikä ikinä toimita samalla tavalla vaan kumpikin vetää aivan eri linjaa, eikä lapsi tietysti tottele enää kumpaakaan. AUTTAKAA, en jaksa tätä!

Kommentit (4)

Tyyliin: lapsella on aina ollut tietty nukkumaanmenoaika. miehen loman aikana (kun hän on laittanut lasta iltaisin nukkumaan) se kuitenkin on myöhentynyt tunnilla. Siis kyllä. Kun sanoin että tuo ei vetele, mies vain totesi että tässä kesän mittaan on vaan " käynyt näin" ...Tai: lapsi seisoo lasipöydän (!) päällä. Sanon miljoonannen kerran että alas sieltä tai haen lapsen pois ja sanon miehelle (joka on lasipöydän vieressä) että etkö voisi sinäkin sanoa. Mies sanoo että yleensä ei saa olla pöydän päällä mutta nyt vaan on kehittynyt tälläinen tapa...Näitä riittäisi pilvin pimein! Minusta tuntuu että en jaksa enää, kaikki on vastahankaista, ikinä ei samaa näkemystä mistään tai samaa toimintatapaa, ja nämä ovat sentään aika selkeitä asioita!

istukaapa alas ja kirjatkaa ylös ne suurimmat seikat, missä menee pieleen ja kumman puolesta. Älkää syytelkö, mutta keskustelkaa. Ja sitten mietitte missä sinä voit joustaa ja missä mies voi joustaa.. ja sovitte periaatteet ja pidätte niistä kiinni. Yhteinen linja pitää olla. Jousta sinä jossain niin mies joustaa jossain..

Olisiko esimerkkejä?? kuulisin mielelläni..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat