Vierailija

Kommentit (8)

On _todella_ sisäänpäinlämpiävä. Se on mielestäni sellaine wanna-be -kaupunki. Siellä luullaan olevan jotain, vaikkei oikeasti olla.Hyviä puolia tietty se, että mihinkään ei ole pitkä matka, mutta julkista liikennettäkään ei juuri ole. Eli jos on lapsia niin auto on pakollinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Asuin opiskeluaikana ja sen jälkeen vuosia maailmalla, mutta pakkohan tänne idylliin oli palata. Rauma on pieni ja idyllinen - joka paikkaan pääsee muutamassa minuutissa fillarilla. Harrastusmahdollisuuksia on paljon, meri lähellä ja kaupunki laajenee pikkuhiljaa. Hyvät ostosmahdollisuudet Porissa, Turussa ja Raision Myllyssä. =)Vanha Rauma ehdoton paikka, jossa ihan kuulee historian siipien havinan.Ol niingon gotonas!

ensi kesänä. Näkeeköhän sitten lapsiperheenä asiat toisin kuin sinkkuna. Rakastan Turkua, mutta kun kuitenkin haluan laittaa lapseni pieneen kyläkouluun ja Turussa on se tilanne nyt kun on niin lasten parastahan tässä ajatellaan.

On sen verran eroa Turun vilinään. Tämä on aivan ihana pikkukaupunki etenkin lapsiperheille! Ja ainakin meidät on otettu erittäin lämpimästi vastaan kaikkialla. Johtuneekohan siitä, että lapsemme ovat freinetkoulussa, joka on ' idyllinen kyläkoulu kaupungin sydämessä' . Suurin osa perheistä on muuttanut muualta, joten nurkkakuntaisuutta emme ole päässeet kokemaan missään vaiheessa.

Tänne vain kipin kapin...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat