Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Näyttävät ihan hyviltä ja kirveelläkään ei tunnu löytyvät turvaistuinvertailua, jossa olisi ollut Carenan istuinta mukana. Pitäisikö siitä päätellä jotain? Onko jompi kumpi istuin hyvä tai huono jollain tapaa? Vertaillaan nyt sitten helkkari soikoon täällä, kun muualta ei tunnu löytyvän. Eli jos on jotain hyvää tai huonoa sanottavaa, omia kokemuksia tai huhuja EDM. ISTUIMISTA, niin kuulisin mielelläni. Ois niin kätsää tilata ne hoppuhallista...Huoh!

Kommentit (5)

Ollaan oltu ihan tyytyväisiä, eikä kangas ole vielä mennyt miksikään.Se istuin oli tässä kevään aikana ainakin Moottori lehden turvaistuin vertailussa vaan ihan eri nimellä. Siinä oli juttua että aika monet istuin valistajat antavat testeihin eri nimellä istuimia, ja niitä sitten myydään eri nimellä.Tarvittaessa todella helppo siirtää autosta toiseen. Kevytkin kantaa tarvittaessa...

Onko testi sama, joka löytyy Autoliiton sivuilta? Kun surffasin niin ruotsalaisilta sivuilta löysin testin, jossa se ei kyllä oikein saanut kehuja... =( Miten lie ollut Moottori-lehden testissä? Tosin luin jostain, että kyseisen laatuiset moni-vaihe-kasvot eteen päin -istuimet eivät koskaan saa hyviä tuloksia testeissä, koska turvallisinta on matkustaa selkä edellä jne jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

carenan teko- istuin ollut käytössä vuoden. Tyytyväisiä ollaan oltu ja kangas ei ole mennyt tässä ajassa miksikään. En kyllä pese istuinta ahkerasti, mutta kulutusta kestää. Ajamme joka toinen viikonloppu mummulaan, jonne matkaa 250km, joten istuttu tuossa istuimessa ainakin on.

on todella helppo siirtää ja kevyt kantaakin.

Ainut on että tätä istuinta on vaikea saada pysymään tukevassa asennossa, mukäli autossa lyhyet vyöt...

menee siis aina jotenkin vinksalleen.

mäkään en löytänyt aikoinaan vertailuja, mutta neiti tykkää istuimesta ja kaikki olemme olleet siis tyytyväisiä. :)

Meillä on mummun autossa tuo carenan teko sp istuin, kasvot menosuuntaan.

Sen saa tukevasti kiinni ja lapselle (1v.9kk) on hyvä istua siinä. Kangas ei nyt maailman parhaalta tunnu, kuluu varmasti helposti tai nukkaantuu.Ollaan siis satunnaisesti käytetty tätä istuinta lyhyillä matkoilla. Tämä istuin oli perhelehden ystäväntilauslahjana tuossa keväällä. hankittiin siis tarkoituksella helposti kiinnitettävää istuinta, jos mummu hakee esim. lasta päiväkodista tms.Hyvä istuin jos tarvitsee siirrellä autosta toiseen tai laittaa vain välillä paikalleen, menee alle 5minuuttia kun kiinnittää.Huonoa tietysti se, että ei saa kun kasvot menosuuntaan, mutta eipähän tarvitse toista istuinta ostaa enää mummun autoon, koska tuosta saa sitten turvavyöistuimen.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat