Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko pienelle liian rankka reissu, onko liikaa kaukalossa oloa?

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joko pidätte usein taukoja tai sitten odotatte vielä muutaman kuukauden. Eikö ne vieraat voisi matkustaa teille ettäkä te heille? Voitteko matkustaa junassa? Sitten ei tarvitse vauva olla niin kauaa kaukalossa.

Kaukalon asento ei ole muutenkaan sellainen, että se olisi vaarallinen. Miettikääs nyt taas hetkinen...Jos itseäsi, ap, arveluttaa ajomatkan pituus niin pitäkää tarpeeksi taukoja. Meillä mummolaan on 320km ja se ollaan yleensä ajettu yhteen putkeen vain yhdellä vessareissulla ja jos silloin joku lapsista on ollut vauvaikäinen ja sattunut nukkumaan niin ei tasan olla herätetty.Ihan normaaleja lapsia noista on näyttänyt tulleen ;oD

Miten niin liikaa aikaa kaukalossa? Siinähän on aika mukava olla, varsinkin jos vauva nukkuu pitkiä unia. Vähän tyynyä tueksi ettei pää repsota ja hyvin menee.Mä en aina ymmärrä av-mammojen ajatuksenjuoksua. Pitäis istua himassa kunnes lapsi menee kouluun, molempien.

asia, miksi ei saisi matkustaa on se, että kaukalon asento on väärä ja aika on liian pitkä tuossa asennossa olemiseen. Hankkikaa vaununkoppa ja siihen häkki tms. päälle ajomatkan ajaksi niin saa vauva olla kunnollisessa asennossa.

Mentiin mökille sukujuhliin, mutta matkaa oli vain puolet teidän matkasta.

Kaikki sujui oikein hyvin.Ensimmäisellä ulkomaanmatkallaan oli ollessaan 2kk ja silloinkin kaikki sujui oikein mainiosti.Jos haluatte mennä mummolaan, niin eiköhän se onnistu ihan hyvin. Otatte matkan rennosti, ettekä harmistu, vaikka siihen kuluisikin vähän kauemmin aikaa kuin ennen on kulunut.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat