Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 


No siinähän tuo olikin.. Siis pelkällä äidinmaidolla on Oona saatu kasvamaan hienosti ja nyt normaalista poiketen (kakat on tullut ainakin kerran joka päivä) on ollut kakkaamatta 2 päivää.. :( Kurja olo toisella, välillä on ihana oma itsensä ja nämä illat sitten on TOSI vaikeita, kovasti pieruja tulee ja masua kipristää.. Miten voisi toista auttaa!?Mammis & Oona 3,5kk

Kommentit (3)

Jos et halua vauvallesi mitään antaa suoraan (mm. mallasuute on tehty ohrasta ja viljat suositellaan aloitettavaksi vasta aikaisintaan 5kk iässä), voit kokeilla itse syödä esim. mallasuutetta tai luumuja. Ne ovat useilla vaikuttaneet äidinmaidon kautta :)Magnesium on myös hyvä keino saada vatsa toimimaan. Suositeltu päiväannos on 350mg. Magnesiumhan on laksatiivi, joten jos tuo päiväannos tuntuu olevan liian tehokas, sitä voi vähentää. Äidin syömänä tuo ei suoraan siirry äidinmaitoon, mutta jotenkin kummasti tuo on monilla auttanut masuvaivoihin. Vauvalle en magnesiumiakaan suoraan antaisi.Vauvalle voit toki antaa maitohappobakteereja. Maidottomia ovat mm. DDS-Junior, Probiootti Baby ja GefilusPlus.Toivottavasti pian helpottaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

auttoi meilläkin, mutta jos et halua antaa vielä soseita niin kokeileppa ostaa apteekista mallasuutetta (se on sellainen sinappiputilon näköinen) :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat