Vierailija

Kommentit (15)

Siitä johtuen tietyillä alueilla (esim. Salla, pienet ruotsinkieliset pitäjät ja monia muita) on esiintynyt paljon perinnöllisten sairauksien tihentymiä. Kyllähän niitä sukutaulukoita geneetikot ovat väsäilleet ja sukulaisuusuhde löytyy usein resessiivisesti periytyvää sairautta kantavan vanhemmista. Vieläkin on näin, mutta useimmiten se yhteinen kantaisä/-äiti on jo esim. 1800-luvulla tai jopa aiemmin elänyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eiköhän monikin ole sodan aikana jonkun sortin syrjähypyn tehnyt. Monet jopa saaneet lapsia näin... Mutta jos tälläsiä alkaa miettii liikaa niin oma päähän siinä hajoo. Uskaltais enää mitään kenenkään kanssa tehdä!

Joku panee jotain yhdenillanjuttuna ruotsinlaivalla tai paikallisen yökerhon vessassa ilmat ehkäisyä.

Nainen pamahtaa raskaaksi, päättää pitää lapsen, muttei kerro lapsen isälle, eihän edes muista tämän nimeä. Lapsi on poika ja saa nimen Jukka.Tämä isyydestään tietämätön mies tapaa vuotta myöhemmin sen oikean. menee naimisiin ja saa tyttären, Elinan. Kuluu parikymmentä vuotta.Jukka lähtee samaan paikalliseen yökerhoon missä isänsä oli 25 vuotta sitten ollut. Jukka tapaa Elinan, se on rakkautta ensisilmäyksellä. Seurustellaan. Vanhemmat tapaavat toisensa. Aika on tehnyt tehtävänsä, eikä kukaan muista nähneensä toisiaan ennen.Jukka kosii Ellua ja seuraavana kesänä pappi sanoo aamen. Alkaa limojen bongaus ja vauvakuumepalstalla roikkuminen. Kolmen pitkän kuukauden jälkeen vihdoin plussa! Kaikki on ihanaa, kunnes lääkäri sanoo, " nyt ei ole kaikki hyvin.."

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat