Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Eli kuinkas ootte siirtyneet? Oletteko sekoittaneet maitoa korvikkeeseen vai antaneet suoraan tavallista? Kuinka nopeasti olette kasvattaneet tavallisen maidon määrää per päivä? Oletteko saaneet kenties jotain suosituksia neuvolasta?Itse olen jo antanut 11 kk vanhalle muutamia teelusikallisia päivässä piimää, viiliä tai jogurttia ihan maisteluna vain. Juomana vielä täysin korvike. Mutta pian täyttää 1 v. eli alkais olla oikean maidon aika. Neuvoja siis kaipailisin, kun en mitään selkeää saanut irti neuvolatädistä.

Kommentit (2)

aloin antamaan 10kk iässä hapanmaitotuotteita, elikkäs maustamatonta viiliä, jogurttia, raejuustoa. Ja 11kk aloiteltiin ravattoman maidon lisääminen korvikkeeseen. Aluksi laitoin aamumaidon sekaan 10ml. Seuraavalla viikolla aamumaitoon 20ml. Ja sitten taas seuraavalla viikolla 50ml, kun näytti että massu kestää hyvin maitoa. Nyt tässä aloitellaankin kohta juomaan ihan pelkkää rasvatonta maitoa ja jätetään korvike pois :)

Puurokin aloitetaan nyt tekemään maitoon, kun korvike jää pois.

että näin meillä ja siis ikää ihan kohta vuosi.

tyttö on syönyt 10kk ikäisestä viiliä,jugurttia,raejuustoa ym. meille sanottiin tuolloin neuvolassa että hapanmaitotuotteita voi aika huoletta lisätä ruokavalioon koska harvemmin mitään aiheuttavat. Nyt kun tyttö on kohta 1vuotias niin on pikkuhiljaa maisteltu ruuan jälkeen rasvatonta maitoa nokkiksesta ihan laimentamattomana, ensin ihan hörppujä ja muutaman päivän jälkeen jo enemmän..meidän tapauksessa sitä ei voisikaan korvikkeella laimentaa kun juo rintamaitoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat