Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Esim. vaiheessa jossa mies on vielä etsinyt itseään? Tai poikkeuksellisen suuren henkisen vetovoiman takia?

Kommentit (12)

Mutta ap:llä on ollut joskus molemminpuolisia syviä tunteita miehen kanssa, joka myöhemmin löysi oman seksuaalisuutensa. Ja kyllä, ap on ollut tuon miehen kanssa " sillai" mutta vain kaksi kertaa, ja mies on ollut myös muiden naisten kanssa.Ja ap on esitelty homokavereille - myös poikaystävälle - naisena, jonka kanssa heteroseksi oli mukavaa. Myöhemmin on nukuttu samassa sängyssä, mutta samaa kipinää ei nyt enää löydy, eikä henkistä yhteyttäkään oikeastaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

minulla on kyllä homoystävä, joka pussailee ja halailee koko ajan. on erittäin komea ja karismaattinen mies, mutta eipä ole koskaan värähtänyt mihinkään suuntaan hänen kanssaan. ei koskaan. sitä seksuaalistavetovoimaa ei vain ole.eikös se ole ihan tervettä niin?

Eikä se nyt ihan noin mene, että " jos on homo niin on homo" , kuten joku tuossa väitti. Ihmisen seksuaalisuus kun on käsittääkseni hieman monimuotoisempi ilmiö, ainakin useimmilla hetereoilla ja homoilla.

sen kanssa, pidän siitä miehestä paljon, mulle lähinnä maailman läheisin ihminen, mutta ei tunnu mitenkään himoittavalta, lähinnä äitinsä menettänyt pieni poika parka. Todella kaunis, pitkä ja " tunnettu" , ja aina kun joku naapuri tulee meidän kanssa samaan hissiin, saa seuraavan kerran kommenttia mistä sä sen tunnet.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat