Vierailija

Kommentit (3)

Jos siis kestäviä ja hyviä yhdistelmiä haet.

Meillä vm -98 Brio kombit. nyt käytössä neljännellä lapsella. Ostettiin siis aikanaan esikoiselle. Kaikki kankaat ehjät, nepparit paikoillaan, jarrut toimii, renkaat ei heilu, EI MITÄÄN VIKAA!! Ovat edelleen kuin uudena, jos ei renkaiden kulumapintaa (valkoiset umpikumi renkaat) jarunkoon tulleita naarmuja oteta lukuun.Tuttavilla taas on järjestäin hajonneet jo yhden-kahden lapsen käytössä niin Orat, Emmljungat, Emmat, Teutoniat ym.. mitä niitä nyt onkaan.. Mutta meidän Briot rullaa edelleen, Ehjinä, kauttaaltaan ehjinä vaunuvanhuksina =) Jopa kankaat uudenveroiset, ei haalistumaa, ei nyppyä. Täytyy kyllä myöntää, että olen ne kyllä pitänytkin hyvin, säilytetty sisällä, käytetty sateella suojaa, enkä ole ulos auringon paisteeseen jättänyt päiväkausiksi lojumaan.

Huonolla kohtelulla saa tavaran kuin tavaran pilalle.Niin, ja mainittakoon vielä, että meillä ei ole autoa, joten Briot on ollu lähes päivittäisessä käytössä jo kymmenen vuotta!

todella hyvät. Ainoa miinus että ovat painavat nostaa. Muuten ovat kyllä joustavat ja hyvät työntää, kääntyy helposti jne. Tosin eivät kuulu tämän hetken IN-rattaisiin, mutta sellaisella ei ole minulle mitään merkitystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat