Vierailija

Kommentit (10)

En näe mitään syytä ostaa uutta reppua jos edellisessä ei ole mitään vikaa. Mitä sitten tapahtuisi vanhalle repulle joka on ehjä ja siisti ja sopivan kokoinen koululaiselle.Jos reppu hajoaa, ostetaan heti uusi ellei ole kyseessä minimaallinen reikä jonka voi paikata helposti ja suht huomaamattomasti. Penaalit lapset ompelevat itse, ostetut ovat toistaiseksi jääneet kaappiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja 8 ekaa luokkaa meni niillä repuilla! Kestäviä olivat.Ysiluokan alussa saivat uudet reput, ja niillä ollan nyt lukioonkin menossa.Penaaleita on ostettu/tehty sitä mukaa kuin on edellinen hajonnut, ne ei ole olleet yhtä kestäviä kuin reput. Kestävin penaali on ollut itse tekemäni.

Jos rikkoontuu, korvaamme samantien. Penaaleja ostetaan harvoin, mutta niitä lapset ompelevat mieluiten itse. Ostetut jäävät kaappiin homehtumaan.

Myös penaaleita sai taas useemman synttärilahjaks. Hänellä osuvasti synttärit kolmisen viikkoa ennen koulunalkua ja yleensä saanut repun, penaalin, kynät ym lahjoina.. Ei oo tarvinnu paljo itse ostella. Myös kouluvaate-ostoksille kummit vievät häntä... Pääsen itse helpolla! Tosin eilen ostin alennusmyynneistä hänelle verkkarihousut ja t-paidan yht. 7,50 e! :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat