Seuraa 

Hei,Meillä 2,3 vee neiti joka on aina nukkunut todella hyvin yönsä. Nyt nukkumaan meneminen, sänkyyn jääminen jne. on todella kovan työn takana. Ennen (viimeksi yksivuotiaana) ei herännyt edes yöllä - vaan vasta aamulla.

Nukahtaa ehkä n. puoli kymmenen ja välillä on tikkana ylhäällä jo ennen kuutta, ei siis mitenkään voi unien pituus riittää tuon ikäiselle. Päikkäreitä nukkuu n. 1,5-2h.

Mistä siis apu? Onko kukaan pitänyt " unikoulua" tuon ikäiselle?

Onko mielikuvitustämän ikäiselle mahdollisesti niin vilkas ettei voi nukkua? Äitiä huutaa yöllä, välillä on pissahätä, välillä halutaan laastaria sormeen - tuntuu siis ettei vaan yksinkertaisesti huvita nukkua vaan halutaan " pompottaa" äitiä ja isää.

Onko kenelläkään vinkkejä?Kommentit (1)

Meillä poika on 2 v 2 kk ja samanlaista on meno. Pompottaisi äitiä ihan urakalla. Milloin on pissahätä, milloin pitäisi saada maitoa tai laulaa tai vaan olla sängyn vieressä. Nukahtamiseen menee rutkasti aikaisempaa enemmän aikaa.Olen päättänyt, että en aloita mitään nukuttamisrituaaleja eli en aio oleskella hänen huoneessaan/vieressään kunnes nukahtaa, koska en aio sitä jatkossakaan tehdä. Parasta vaan sanoa jossain vaiheessa, että tämän jälkeen äiti ei enää tule, jos ei ole todellinen hätä ja että äiti menee nyt alakertaan, hyvää yötä. Yleensä poika huomaa sitten, ettei enää kannata huhuilla.Meillä poika nukkui loma-aikaan 21-08.30 ja sitten vielä 2,5 tuntia päiväunia, joten tuota vähäisen unimäärän ongelmaa ei meillä ainakaan vielä ole nähty.Jaksamista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat