Vierailija

Meillä oli hiljattain asuntoesittely ja esittelyn jälkeen oli tosi paljon esim. kiviä lattialla. Olin siivonnut asunnon ennen esittelyä, mutta olis pitänyt siivota kunnolla vielä esittelyn jälkeenkin, mutta en jaksanut. Mites muut? Siivoatteko asunnon esittelyn jälkeen, jos asutte vielä myynnissä olevassa asunnossa? Jotenkin ällöttää, kun asunnonkatselijat kollastaa paikkoja. Varsinkin, jos esittelyssä on paljon kävijöitä, niin kiinteistönvälittäjä ei ehdi edes seuraamaan tilannetta kunnolla.

Kommentit (10)

Ei yo-juhlissa, 50-v. -juhlissa yms riisuta kenkiä. Miksi asuntoesittelyssä pitäisi. Ovatko ne kadulla kävellyt juhlakengät sen puhtaammat kuin muutkaan kengät. (Harva mies ainakaan vaihtaa juhlakengät ovella jalkaansa, vaan tulee kadulta niillä.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


siivouskuluja!! Ei todellakaan kuulu päästää porukkaa kengät jalassa. Joko asunnonvälittäjä antaa muoviset tossut kenkien päälle tai kehottaa ottamaan kengät pois jos ne on loppu. Törkeetä!! Nyt vaadit siivouskuluja siltä törkimykseltä. Asunnonvälittäjät on just tollasia sikoja (osa) ja käyttäytyy muutenkin törkeesti. Mieti mitkä rahat se saa teidänkin keikasta. Pistä arvotavarat piiloon ja lukkojen taakse esittelyn ajaksi!

Käskettiin ottaa kengät pois. Muuten ei sisään päästetty. Kattelin väkisin vähän ja lähdin pois. En minä kävele ties missä sienilattioilla ilman kenkiä. Miksei ollut kengänsuojia edes sitten tarjolla. Eihän ulkomaillakaan koskaan sisällä kenkiä riisuta. Miksi Suomessa pitäisi.

Joskus jossain on sanottu, että saa olla kengät jalassa, mutta ollaan silti riisuttu, paitti jos välittäjä on sanonut, että mennään samantien täältä takaovesta pihalle...

Parit kivet nyt ei ketään haittaa! Kunnon kurat eri juttu.

eri asia on jo valmiiksi tyhjät asunnot. aika tyhmää käytöstä:( ihana ajatellakin kura-aikaan jälkiä omille vaaleille matoille tms... soita sille välittäjälle nyt heti!

Espanjana ilmaston vaatimissa kengissä (eli sandaalit tms) kuin Suomen ilmaston vaatimissa kengissä (eli kumisaappaaat tai huopatossut). Vai mitä ;)Pohdin just, että kummat tonne Suomen kesään laittaisi, kun lähden kohta ulos :).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat