Seuraa 

Hei!Olen aikanani kirjoitellut paljonkin tuolla lapsettomien puolella. Nyt jo tyttö kohta 4v ja kaksoset, tyttö ja poika, kohta 10kk. Ihan tuli nostalginen olo, kun tänne palaili. Tosin täällä Monikkojen sivuilla en ole aiemmin käynytkään. Ajattelin laittaa tännekin myynti-ilmoituksen meidän vaunuistamme. Täältä kun saattaisi löytyä oikeanlaista myyntikohdetta.

= ) Joten alla myynti-ilmoitukseni.Lomailemme 3.-29.8., joten tuolloin luen sähköpostiani harvemmin. 6.8. olemme Helsingissä, joten silloin olisi mahdollisuus tuoda vaunut sille suunnalle.***Myydään siistit Emmaljunga Classic Twin Duo-Combi kaksosten yhdistelmävaunut. Vaunut ostettu syksyllä 2003. Olleet ensimmäisessä perheessä todella vähän käytössä ja meille tulleet uudenveroisina viime keväänä. Meillä olleet lähes päivittäin käytössä viime lokakuusta asti.Rattaissa mm.

-tukeva runko

-kunnon jousitus

-erillinen kova koppa kaksosille. Itse en ensin ajatuksena pitänyt yhtenäisestä kopasta, mutta käytännössä kaksosten kanssa osoittautui meistä todella oivaksi.

-erillinen ratasosa, jonka suuntaa voi vaihtaa

-kiinteä hyttysverkko kuomun alla (irtoaa vetoketjulla pesua varten)

-sadesuoja rungossa Emmaljungan -pussissa

- verkkopussi

- jalkapeite

- koppaosan peite

- kopassa tuuletus ja " selkänojat" , jotta vauvat saa istuma-asentoon (kummallakin erillinen selkänoja)

- ratasosassa kummallakin erilliset selkänojat sekä 5-pistevaljaat ja erikseen säätyvät jalkatuet

- koppaosa kuin uusiKankaita nyt pestessäni huomasin ratasosan jalkatukien alla kankaassa viillot. En tiedä, mistä tulleet ja harmittavat kovasti, vaikka eivät sinänsä mihinkään näykään. Ajattelin korjata liimakankaalla. Toinen viilto noin 1cm ja toinen noin 2cm. Renkaista käytön huomaa, muuten mielestäni todella siistit, mutta eivät tietenkään uudet.Sekä koppa- että ratasosa säilytetty aina sisällä. Runko helppo jättää vaikka kylmään varastoon ja säilyttää ratas- tai koppaosa sisällä lämpimässä.Muuten en näistä luopuisi, mutta matkailuautomme pieneen tavaratilaan ovat hivenen liian suuret, joten ostamme perusrattaat tilalle.Ota yhteyttä suoraan sähköpostiini, niin laitan kuvia tulemaan suoraan sähköpostiisi!Hannele Virtanen

hantta.virtanen@luukku.com

***

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat