Seuraa 

Niin meillä on 1/2vuotias vauva ja lopettelen imetystä toisituvien rintatulehdusten takia ja toisen syy on se että rinnanpäät ovat kokoajan aivan rikki ja imetys on yhtä tuskaa.Ongelma on nyt vaan siinä että vauva ei tahdo pulloa ja mukista juottamaninen on tuskallisen hidasta kun ei mielellään siitäkään tahdo ottaa..Olisiko kellään mitään hyviä neuvoja antaa että millä vauvan saisi totutettua siihen pulloon?Päivät alkaa olla todella tuskaisia kun kokoajan mietin että kohta joudun taas siihen kidutukseen (imetys) kun rintoihin sattuu niin että taju voisi mennä. :(

Kommentit (5)

Mä jouduin lopettamaan imetyksen kun pojan allergiat ei dieeteistä huolimatta helpottaneet. Poika oli silloin noin 4.5kk. Ei kanssa huolinut pulloa millään vaikka pienempänä oli lisämaitoa juonut pullosta. Eli pikkuhiljaa lopettaminen ei onnistunut.

Nokkamukia ei huolinut senkään vertaa.Sitten keksimme ostaa vellitutit pulloihin, vähän niinkuin houkutukseksi, että poika huomaa kuinka helposti sieltä tulee maitoa. Sitten lähdin yhdeksi yöksi pois kotoa kun muu ei auttanut.

Se oli varmaan yksi elämäni tuskallisimmista öistä mutta kannatti koska sillä aikaa poika alkoi juomaan pullosta. Sen jälkeen isi syötti poikaa pari päivää ja minä menin toiseen huoneeseen aina syötön ajaksi. Sitten poika huoli jo minultakin pulloa. Meillä vieroitus meni aika kivuttomasti vaikka poika alkoi sen jälkeen syömään tuttia, mikä ennen ei kelvannut. Nokkamukista yritän vähän väliä tarjota jos vaikka joku päivä oppisi siitäkin juomaan.Kaikista tuskallisinta oli lopettaa maidon tulo siten ettei tulisi tulehduksia. Pari viikkoa meni kaalinlehdet tisseillä ja pikkuhiljaa pumppaus kertojen vähentämisellä.Meillä lopettaminen kannatti koska heti alkoi pojan oireet helpottamaan. Itku tuli mulla monta kertaa sellaisissa tilanteissa joissa normaalisti olisin antanu pojalle tissiä.Toivottavasti teillä menee kaikki lopulta hyvin ja tästä olisi jotain apua.Hermione

jouduin myöskin lopettamaan imetyksen. Poika nyt 7kk ja juo nokkamukista.Aloin vähentämään imetystä muutama viikko sitten. Harjoiteltiin nokkamukista juomista. Ei meinannut ensin onnistua millään. Maito vain valui ruokalappuun tai lapsi meinasi tukehtua. Ostin mukin venttiilillä. Siihen vauva hermoistui kun sieltä ei tainnut tulla maitoa tarpeeksi. Ei osannut imeä siitä niin kuin ei myöskään tuttipullosta. Imi kyllä ihan vauvana tuttipulloa, mutta sen jälkeen on ollut aina rintaa tarjolla, niin tuttipullosta juominen unohtui. Otin venttiilin pois kun ei siitä tullut mitään ja sitten harjoiteltiin vaan nokkamukia.Aluksi joi vain pieniä määriä. Vastikkeen maku tietenkin oli outo samoin kuin muki. Yritin silloin ruuan mukana syöttää paljon maitoa, että saisi tarpeeksi nestettä ja tottuisi makuun. Kun en enää antanut rintaa vanhaan malliin, tottui vauva vähitellen nokkamukiin. Nyt on ilmeisesti tyytynyt kohtaloonsa ja huomannut, että muuta maitoa ei tule kuin vastike nokkamukista. Nyt onnistuu nokkamukista juominen hyvin ilman ongelmia ja maitomäärä on kasvanut. Enää en ole huolissani siitä, saako tarpeeksi maitoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

... taikamuki? Meillä poika ei ole koskaan oikein oppinut juomaan tuttipullosta eikä ole siitä tykännyt mutta Aventin taikamukista juominen sujui heti hienosti :)

Sehän ei edes vuoda vaikka pitäisi mukanakin kun lähtee kotoa jonnekin.Piparminttu

Meilläkään ei vauva pullotutista juo, mutta ostin tuttipulloihin sopivia Ainun nokkia ja niistä ainakin veden juominen alkoi heti sujumaan!

lopetin imetyksen allergioiden takia, kun poika oli 6,5kk. Aiemmin oli ihan pienenä juonut pullosta, mutta teki kuukauden ikäisenä täyden stopin.Kokeilimme kaiken maailman pullot, mukit ja nokat. Meilläkin parhaiten kelpasi Ainun tuttipulloon sopiva pehmeä nokka.Lopetin päiväimetykset lähes kertarysäyksellä, ja pari päivää poika meni aika vähäisellä maitomäärällä, mutta sitten alkoi maistua. Ja viikon päästä kelpasi jo tuttipullokin.Kuulostaa ehkä julmalta, mutta kyllä vauva ennemmin juo pullosta kun näkee nälkää! Tätä asiaa kysyin pariltakin lastenlääkäriltä, kun itse olimme tuossa vaiheessa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat