Vierailija

Meillä meni kesäkuussa 1400 euroa 4-henkisellä perheellä, jossa 2v ja 4v lapset. Tuli syötyä tuoreita vihanneksia ja marjoja ja hedelmiä ja kunnon filelihaa, vähän erikoisempiakin herkkuja. Vähän ehkä liikaakin näköjään.

Kommentit (18)

kuukaudessa ruokaan menee noin 500-600 e, sis pesuaineet, wc-paperit tms, ruolla rahalla syömme kyllä jo hyvin eikä tarvii kaupassa valita sitä halvinta vaihtoehtoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on 3 aikuista, 4 lasta ja kissa. Ja ihan terveitä ollaan, vaikkei joka päivä hedelmiä syödäkään. Kaupassa käydään kerran viikossa, joten hedelmiä riittää vain alkuviikoksi. Loppuviikosta syödään pakastimesta marjoja. Kasviksia meillä syödään paljon, lihaa vähemmän, ja sekin tyyliin paistijauhelihaa tai broileria.

Välillä menee yli 400euron. Noin kerran kuussa käyn Lidlissä ja hygieniatuotteet ostan usein Vapaa valinnasta. Että todellinen summa saattaa olla n. 500e kuussa ruokaan ja muihin taloustuotteisiin. Olemme välillä viikonloppuja miesystävälläni, jolloin hän usein kustantaa ruoat, välillä osallistun. .Mielettömiä satseja ruokaa joutuu väsään jos hänellä on lapset viikonloppuna ja me olemme siellä. 4 lasta ja 2 aikuista, huh huh! Silloin ei tällä " normi" 400 gramman jauhelihapaketilla pärjätä.

onko lapset hoidossa tai koulussa päivällä. syövät siis siellä toisen lämpimän ruuan.

samoin se, onko vanhemmilla työpaikkaruokailu jne..tää ketju ei ole oikein vertailukelpoinen.Kotiäiti vuosinani kului ruokaan paljon enemmän kuin nyt, kun kaikki on koulussa ja itsekin syön työpaikalla. mies ottaa eväät kotoa mukaan töihin ja syö todella tuhdisti iltaruualla sitten kotona.meillä 2+3 perheessä kuluu nykyään n. 650-700 ruokakauppaan kuukaudessa. ja sieltä ostetaan sitten ihan kaikki.. paperit, kavereiden synttärilahjat, pesuaineet ja kaikki.

Meillä jää vuokran jälkeen käteen 800e kuussa, ja meitä on neljä. (opiskelija, hoitovapaalainen ja kaksi alle 3v lasta).Ruokaan menee 250-300e kuussa.Tosin syömme mahdollisimman paljon itse tehtyä, perusaineemme on usein jauheliha. Sisäfileestä en uskalla haaveillakaan.Jos oli millä mällätä, varmaan menisi 400-500e kuussa.

ja n. 1000 ¿syömme myös paljon tuoreita kasviksia ja erityisesti hedelmiä ja se valitettavasti on kallis. Toisaalta, olimme viime talvella kaikki terveitä ja uskon, että päivittäiset hedelmäannokset ovat auttaneet tässä asiassa.Jos on yllättäviä menoja ja jouduimme säästämään, pärjäämme kyllä myös n. 500 - 700 ¿, silloin lihan ja hedelmien määrä vähenee, teen kaikki leivät itse, käytämme pakastetuotteita yms. Ja tyhjenämme pakastinta ja kuivakaapia.En kuitenkaan mielellään säästän ruokamenoissa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat