Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Poika on 8-vuotias, tosi vaaleatukkainen. Naama on ruskea, hiusalue ihan vitivalkoinen. Ja kun pojalla on vielä vähän hörökorvat, on hän aika surkean näköinen ilmestys. Näyttää ihan joltakin vangilta tai syöpäpotilaalta. Mä sain eilen ihan hirveet raivarit miehelle, kun ei tuollaista tehdä keskustelematta vai mitä mieltä ootte?Ja nyt ei ole kysymys mistään " kesätukasta" (jotka nekin on ihan hirveitä), vaan kaljusta.

Sivut

Kommentit (37)

Olen ihan samaa mieltä tuon yhden kirjoittajan kanssa siitä, että kalju tai siili on maailman junttimaisin kampaus pienellä pojalla. Suomalainen" kesätukka" -perinne on ihan kamala. En ole missään muualla törmännyt moiseen.Täällä asuinmaassamme poika tulee herättämään melkoista huomiota, kun on muutenkin paljon vaaleampi kuin muut ja nyt on vielä valkoinen päänahka, kuin kananmuna.Yksi pointti tähän on vielä se, että isänsä on hyvin harvatukkainen ja sadattelee jatkuvasti sitä että päänahka palaa. Nyt en tiedä miten suojata pojan pää tämän uidessa. Pojalla on ollut paksu tukka, eikä päänahka taida suoraa aurinkoa olla nähnytkään. Ja lippiksen pitäminen uidessa ei oikein onnistu.

Ymmärrän ap että olet raivona. Mun mielestä kaljut lapset näyttävät juuri samoilta josta itsekin mainitsit. No, onneksi ne kasvaa mutta siihen menee kuitenki aikaa..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kun eka kertaa leikattiin, pojat siis halus. ttää 4v itselleen ni kysyin mieheltäni et onko ok, ja mies vaan inotn, et joo :)ja sit kampaaja ystäväni leikkas silleen muodikkaasti, et sano et jos vetää vaan terällä ni tuliskin syöpäpotilaan näköiseksi, mut hän sen teki ja tuli komeet :)

Mitä jos lapsellesi olisi leikattu kunnon irokeesi, kaljuksi sivusta ja hirveä harja päälaelle. Tuskin olisit samaa mieltä? Meilläkin on ollut pojalla tuollainen kampaus, sai jopa sprayväriä siihen kampaajalla ja oli tyytyväinen. Mutta kalju on kalju, ei mikään muunneltava eikä yleinen kampaus!T: APMorre:

Lainaus:


Tukka kasvaa kuitenkin takaisin varsin nopsaan.Ja kyllä minusta lapsi saa jo sanoa mielipiteensä ja tehdä pieni päätöksiä ulkonäkönsä suhteen. Meillä muksu sai jo irokeesin :) Tosin se on ns. mummoystävällinen versio; on keesi vasta kun sen laittaa pystyyn, muutoin näyttää ihan tavalliselta.

Hiukset ovat uusiutuva luonnonvara, niillä on lupa kokeilla (terveellisyyden rajoissa toki, ei 5-vuotiaalle permistä) :)
Jos poika tykkää, niin eikö se ole tärkeintä? Ei se äidin maku varmasti paljon tuossa asiassa hetkauta.

Kyllä minäkin hiukan hätkähdin kun poika tuli kerran mummolasta irokeesissa.. Mutta, mitä minä moisesta, poika oli innoissaan. Eikä se tee lapsesta mitään vankia tms. Sama poika se on, vaikka tukkatyyli eri.Löysentäkäähän hiukan niitä nyörejä siellä päässä, niin elämä helpottaa kummasti =D

Toki olisi pitänyt keskustella asiasta myös sinun kanssasi.

Muista myös se, että hiukset ovat uusiutuva luonnonvara ja kohta pojallasi on taas tukka päässä!

illalla pelkäsi jo että kaverit nauraa. Itseä raivostuttaa sen takia, että kalju ei sovi pojalle yhtään ja kun asumme ulkomailla, se ei sovi tänne kulttuuriin ollenkaan. Ja tällaiset asiat on kai niitä, joista pitäisi keskustella etukäteen.Ei se mikään kamalan ihmeellisen näköinen voi olla, oli maa mikä tahansa. Kaljuja äijiä on joka paikassa, ainakin turisteina. :D Aurinkorasvaa voi kai laittaa kaljuunkin, bandana -huivikin oli hyvä idea, tosin silloin rusketus ei varmaan pahemmin tartu.

jos käytät poikanne parturissa, ostat hänelle uusia vaatteija? Saattaisi miehesi olla tyytymätön myös siitä, että juoruut kavereidesi kanssa puistossa/kahvilla,etkä leiki lapsesi kanssa. Ei isän tarvitse pyytää äidiltä lupaa, kunhan ei vaaranna lapsen turvallisuutta!

Meidän pojalla on kylläkin se monien parjaama kesätukka, mutta kylläkin ympäri vuoden. Poika on vasta 2½v. ja hänellä kasvaa hiukset " hampuksi" . Ei mitenkään kaunis eikä suloinen, vaan takkutukka, jolla vähemmän kauniit hiukset, kun ovat pitemmät. Toivottavasti hiukset vahvistuvat iän myötä.Sitä paitsi kauniimpi se 2-3millin siilikin on, kuin monien suosimat pottakampaukset ja tamperetakatukat.

eli mies myös kaljuksi, tietää sitten miltä pojasta tuntuu. Miettii sitten ehkä tovin ennen kun seuraavan kerran ehdottaa kaljua jollekkin.

Kyllä 8v tietää mistä tykkää ja isä on yhtälailla " arvollinen" antamaan lapselle luvan. Äitin ois pitäny pitää mölyt mahassaan ja olla miettimättä mitä muut miettii. Vaikka raivosit vain isälle, lapsi on raivosi nähnyt ja kuullut ja pitää itseään syyllisenä, koska halusi kaljun. Käykää ostamassa bandana-huivi uintia varten.Vierailija:

Lainaus:


ei ihme, että lapsi alkaa häpeilemään kaljuaan, kun sinä olet haukkunut sen lyttyyn. noin sitä lapsen itseluottamus muserretaan!
Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat