Vierailija

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tuskinpa on vaurioitunut, eihän sitä aihiota ole edes vielä. Ehkä se kasvattaa siihen pysyvän hampaan sitten 5 vuotiaana. Pari vuotta tässä menee.

Tummuu vähitellen. Röntgenissä katsottiin, missä pysyvä hammas oli ja kuinka todennäköistä on, että se vaurioitui.Vakuutus meilläkin on, maksatan sitten sen pysyvän hampaan korjaamisen, jos on tarvetta.

että " hammas on poskessa" , tarkoittaa, että ei ole näkyvissä, mutta todellakin jo kehittymässä.Ja 3-vuotiaalla on rautahampaan kehitys jo pitkällä. Se miten pitkällä, riippuuu mm. siitä, minkäikäisenä lapsi on saanut maitohampaat.Meidän esikoinen sai maitohampaat myöhään, kolautti niistä etuhampaan vähän alle 3-vuotiaana. Röntgenissä näkyi " poskessa" jo selvät rautahampaat, mutta koska maitohampaat tuli myöhään, hänelle tullee myös rautahampaat myöhään ja todennäköisesti meillä se rautahammas ei ole vaurioitunut, vaikka hammaslääkäriä lainatakseni " näkyi jo selvästi poskessa" alle 3-vuotiaana.TOivottavasti ei kolahtanut sisäänpäin ja vaurioittanut uutta kasvavaa hammasta; mutta käynti lekurilla takaa että saa jatkossa kosmeettista hoitoa myös kunnallisella.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat