Vierailija

1-vuotiaalle on eilen noussut vartalolle pientä punaista pilkukasta " ihottumaa" , pilkkuja ei juuri ole käsissä tai jaloissa vaan enimmäkseen vartalolla. 4 päivää ennen ihottumaa oli todella kiukkuinen mutta luulimme että se liittyy flunssaan (jota hänellä nyt myös on) sekä hampaiden mahdolliseen puhkeamiseen. Voisiko tämä kuitenkin olla joku rokko?Kommentit (5)

tosin on muutenkin aika lämminverinen tyyppi.Viikko sitten oli rokotetutkimuskäynnillä ja sen jälkleen piti mitata 4 päivää lämpö, viimeisenä iltana oli hieman lämpöä mutta en sen tarkemmin kiinnittänyt huomiota siihen. On tosiaan ollut 4 päivää todella känyinen ja nyt eilen illalla sitten oli noussut tuo ihottuma.

Nokkosihottumalta ei näytä kyllä.

Voisi olla vauvarokko, tai sitten ihan nokkosihottumaa allergisena reaktiona. Tai sitten joku muu rokko ;) Vie lastenlääkärille jos haluat selvyyden asiaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

- meillä oli juuri - vauva kiukkuinen kuin ampiainen ja sitten tuli nuo näppylät, ensin vartaloon ja sitten levisivät myös jalkoihin. Näpyt häipyy parissa päivässä, jos on vauvarokkoa.

Jos niin, niin soittaisin äkkiä rokotetutkimukseen ja veisin lapsen näytille (siellähän pääsee lääkärille). Voi olla reaktio rokotteeseen!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat