Vierailija

ja sellaisia, joilla ei naissuosio ole mikään suuri koskaan ollutkaan.

Sivut

Kommentit (58)

parempiin oloihin. Toisaalta on myös toisenlaisia tapauksia, esim. thaimaassa työkomennuksella olevia, korkeastikoulutettuja miehiä jotka saattavat tavata tulevan puolisonsa työn merkeissä. tiedän sellaisen tapauksen. Nainen korkeakoulututkinnon suorittanut, IT-alalla.

Nyt asuu Suomessa avioliitossa suomalaisen DI:n kanssa. Ovat n. 30-vuotiaita, eikä kumpikaan ole ruma tai edes ylipainoinen.

että voivat haista pahalta, käyttäytyä huonosti ja olla pukeutumatta edes perusiististi.. ja sitten koska sattuivat syntymään länsimaiseen teollisuusmaahan ja siksi heilllä on peruselintaso korkeampi kuin länsimaiden ulkopuolella, voivat mennä brassailemaan sinne ulkomaille?Mikä ihmeen perusoikeus se valkoisen miehen oikeus vaimoon on?Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sanoo, että häntä harmittaa, kun thaimaalaisista naisista on niin yksipuolinen kuva (ovat huoria). Jos käydään ainoastaan parissa pahimmassa turistirysässä, niin siltähän se ehkä näyttää. Mutta jos vaivautuu liikkumaan muissakin paikoissa, löytää ihan toisenlaisen maan ja ihmiset.

Minkähänlainen kuva länsimaisista miehistä thaimaalaisilla on?

sottaisille junteille, niin se on rasismia. Jos yhden koko kansan niputtaa jonkun ääri-ilmiön mukaan ja sanoo, että kaikki kuuluvat tähän ryhmään, niin se on rasismia.

Ps. meidän naapurissa asuu perhe, jossa äiti on thaimaalainen. Pariskunta tapasi miehen ollessa työkomennuksella. en tiedä, millaisita oloista vaimo on lähtöisin. Hän on tosi sympaattinen ja ystävällinen. He ovat olleet jo lähes 20 vuotta naimisissa ja heillä on kolme lasta. Onnellisilta vaikuttavat.

mutta varmasti ainakin 90 % on sellaisia, että se mies vähän junttimainen, ylipainoinen eikä mitenkään suosittu naisten keskuudessa.Oma serkkunikin käy seksimatkoilla Thaimaassa, 3-kymppinen läski, ulkonäkö junttimainen ja ei tarvi kahteen kertaan miettiä miksi juuri Thaimaassa.

Ap:n väite ei pidä alkuunkaan paikkaansa. Esim. valtaosa thaimaalaisista miehistä, jotka ovat ottaneet thaimaalaisen vaimon, ovat kaikkea muuta kuin läskejä.

sanoa että kaikki thaimaalaiset naiset on huoria!! Mutta suurin osa tässä ketjussa ei sanonutkaan sitä, vaan piti kyseenalaisena, että suomalaiset peräkamarin pojat käy köyhemmässä maassa a) seksituristeina b) etsimässä itselleen vaimoa rahoillaan...on lähes pääsääntöisesti vaaleita ja lihavia, tai muuten ei minkään -näköisiä. Kyllä ne pojat osaa bongata ne oikeat uhrit noissa rantalomakohteissa tai ravintoloissa.....No Ruotsissa näkee ainakin paljon näitä 50-70v miehiä (usein lihavia, eivät huolehdi ulkonäöstä yms) miehiä jolla nuori thai-vaimo.Minun kanssa oli kaks tällaista paria yhtä aikaa synnytyssairaalassa.

Kyllä itsellä ekaks tuli mieleen että on miehet käyneet " ostamassa" vaimot itselleen. Molemmilla miehillä oli ensimmäiset lapset ja ainakin aivan innossaan olivat lapsistaan.Mutta vähän siltä se näytti että isoisä pitää lastenlasta sylissä.:)Enkä millaan pahalla, kuitenkin kivoilta ihmisiltä vaikuttivat ja juteltiinki heidän kanssa.

Olen kiinnittänyt itse samaan huomiota. Usein sellaisia paksuja huonostipukeutuvia ja muutenkin sottaisen ja juntin näköisiä miehiä. Eikös ne thainaiset yleensä ota kenet saa ja sitten ovat pari vuotta naimisissa, oppivat kielen ja kulttuurin ja nostavat kytkintä ja etsivät uuden. Parikin vastaavaa tapausta tiedän, nainen haettu joko Venäjältä tai Thaimaasta. Nainen on sitten erossa vienyt puolet omaisuudesta ja ennen suominaisten pahuudesta paasannut mies haukkuu sitten sen jälkeen ulkomaalaisia naisia:)

ja mieheni tosiaan on ei minkään näköinen, ylipainoinen juntti. Mutta nyt niin onnessaan kun sai nuoren rakkaan ja se akka ei muuta kuin rahasta välitä. No kivaa, että läski mieskin saa ihmiskaupan varjolla tuntea itsensä nuorekkaaksi ja suosituksi.

kyllä kaikki tietää mikä bisnes tuolla Thaimaan naisten ja länsimaiden miesten välillä kulkee. Siinä ei läheskään aina ole kyse rakkaudesta (ainakaan naisten puolelta).

Mikä olikaan se kuva thaimaalaisista kaiken kaikkiaan tsunamin jälkeen.

Auttavaisia ihmisiä. Ei silloin kukaan todennut, että ojentivat nuokin huorat sitten auttavan kätensä, rahan perässä varmaan...

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat