Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Varmaan sama selitys kun tuossa thaimaalainen vaimo-ketjussa. Se on mannaa mitäänsanomattoman näköiselle suomi-tytölle kun salskea ähläm sählän osoittaa huomiota vaalennetun tukan ja kevytkenkäisen maineen takia... helpostihan sitä myös rakkaudeksi luulee, vaikka kyse on yleensä loppupeleissä lähinnä hyväksikäytöstä.

Sivut

Kommentit (61)

Arvasin oikein vastausten laadun. Olisin odottanut saavani naisilta, äideiltä, sympatiat lasteni menetyksen johdosta. Odotin myötätuntoa ja osanottoa äidille joka menetti kolme vauvaikäistä lastaan eikä saanut minkäänlaista informaatiota näistä kahteenkymmeneen vuoteen. En tiennyt olivatko he elossa vai kuolleita, terveitä vai sairaita, en tiennyt missäpäin maailmaa he olivat.Käytin kaikki varani ja jopa sukulaisteni varat selvittääkseni heidän olinpaikkansa ja saadakseni heidät takaisin, löytääkseni heidät, saadakseni edes jonkinlaisen tiedon heidän olinpaikastaan tai hyvinvoinnistaa tai yleensäkään siitä ovatko he hengissä ja jos ovat niin missä ja minkälaisessa kunnossa.Sympatioiden sijaan sainkin ilkeitä ja pahantahtoisia kommentteja siitä kuinka olenkin rakkaudeton ja kylmä äiti. Nämä kommentit tulivat luultavasti kaikki sellaisilta naisilta jotka ovat naimisiisa/avoliitossa/seurustelevat muslimien kanssa. Toivonpa että nämä ilkeyksiä ja tuomioita latelevat naiset saisivat edes viiden minuutin ajan kokea sen saman tuskan ja hädän lastensa puolesta jota minä sain kunnian MUSLIMIN takia kokea 20 vuotta.Hävetkää, te naisten irvikuvat jotka noin julmasti tuomitsette lapsensa menettäneen äidin vain siksi että ette voi uskoa rakkaista muslimeistanne mitään pahaa.

Iljettävät, halveksittavat naistenpuolikkaat, miesten patjat, aivottomat imbesillit! Häpeän teidän puolestanne koska itsellänne teillä ei ole siihen kapasiteettia!

ja ap:n kuvaus käy häneen hyvin. Mies oli todella komea ja tämä nainen taas...ööhh. En koskaan ole sanonut tai pitänyt ketään ihmistä rumana, mutta tuo oli kyllä ihan oikeasti todella..miten sen nätisti sanoisi...ämpäriruma ilmestys. Oikeesti. Sellainen että niskakarvat nousi pystyyn kun sen näki. Oli aina lisäksi pahalla päällä, suunpielet alaspäin. Lihava, naama täysi finnejä ja kuoppia, tihrusilmät ja silmälasit, räikeästi blondattu hampputukka. Ja kasvonpiirteet taikinamaiset ja epäsuhtaiset.No se oli naikussa sen äijän kanssa muutaman vuoden, teki sille pari lasta ja mies sai kansalaisuuden. Sit äijä lähti ja vei lapset mukanaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä aikuisten lasten äiti, joka ei edes tunne äidinrakkautta yms, tekee Vauva-lehden palstalla?Vierailija:

Lainaus:


Täällä yks äiti jolta mies vei 20 vuotta sitten lapset maahan jonka kanssa ei Suomella mitään sopimuksia. Koko aikan en kuullut heistä sanaakaan, en saanut tietää heistä mitään vaikka käänsin ympäri maat ja mannut. Kaikki rahani menivät asianajajien ym palkkioihin mutta lapsistani en saanut tietää mitään.Viime kesänä sain puhelinsoiton jossa nuori naisääni ilmoitti olevansa tyttäreni. Tapasin kaikki kadonneet lapseni pari kuukautta puhelinsoiton jälkeen. En tuntenut heitä, he olivat täysin vieraita, vieraan kulttuurin vieraita edustajia.En pysty tuntemaan mitään heitä kohtaan vaikka kuinka yritän. He ovat kuin tuntemattomia, omituisesti ajattelevia ja omituisia mielipiteitä omaavia, aivopestyjä, epäitsenäisiä marionetteja joihin normaalioloissa en missään nimessä haluaisi tutusta ja joiden kanssa en haluaisi olla missään tekemisissä!Olen katkera, myönnän sen. Menetin lapseni. Menetin heidän lapsuutensa. Tilalle sain aikuisia, outoja muhamettilaisia mielipiteitä ja typeriä uskomuksia seuraavia vieraita ihmisiä joiden kanssa minulla ei ole mitään yhteistä.Ajatelkaa sitä kaikki muhamettilaisten kanssa seurustelevat. Vaikka mies olisi kuinka länsimainen, edistyksellinen, ns tasa-arvoa kannatava ym mitä lie, pohjimmiltaan hän on kuitenkin islamin ja oman kulttuurinsa mädättämä.Kiitos puheenvuorosta.
Muslimilla tarkoitan miestä, joka on uskonnollinen. Heidän vaimot on yleensä hunnutettuja.

Sitten on " muslimeita" joille uskonto merkkaa yhtä vähän kuin suurimmalle osalle suomalaisista. Heidän vaimoilla harvoin näkee huntuja.

Kun tapasin lapseni ensimmäisen kerran, he tulivat luokseni vierailulle viikoksi. Koska he ovat puoliksi Suomen kansalaisia, heidän piti tulla Suomeen ja hoitaa kansalaisuukysymys kuntoon. Muistaakseni laki sanoi että Suomen kansalainen joka ei koskaan ole asunut Suomessa menettää kansalaisuutensa täyttäessään 20 v jollei hän sitä hae uudelleen tai jotain vastaavaa.He oleskelivat luonani viikon ja hoitivat kansalaisuusasian kuntoon. Sen jälkeen he kävivät muutaman kerran kunnes koko juttu hiipui eikä heitä enää kiinnostanut.Poikani oli partainen, djellabavaatteinen, palavasilmäinen tuleva terroristinalku. Tyttäreni olivat kaapuihin verhottuja, epäitsenäisiä, tahdottomia, tietämättömiä, kouluttamattomia, tyhmiä suorastaan.Rakastin suuresti, ja rakastan vieläkin niitä pieniä kirkassilmäisiä kävelemaan ja puhumaan opettelevia pulleakäsivartisia ja hymysuisia pikkuenkeileitäni jotka menetin. Kaipaan heitä suuresti ja sydämeni vuotaa verta joka päivä niinkuin se on vuotanut kahdenkymmenen vuoden ajan. Ikävöin heitä ja heidän tuoksuaan, heidän halauksiaan, heidän kosketustaan ja hellyyttäviä hymyjään ottaessani heidät syliini.En kaipaa partaista fanaatikkoa enkä kahta aivopestyä kaapua jotka eteeni tuotiin.Sinulle joka pilkkasit tuskaani syyttämällä minua äidinrakkauden puutteesta: ehkä joskus todella ymmärrät mitä on menettää kolme vauvaikäistä lasta. Ehkä joskus osaat kuvitella edes kymmeneosan siitä tuskasta mitä koin. Ehkä joskus kasvat empaattiseksi aikuiseksi joka ei pilkkaa toisten tuskaa ja hätää vaan tunnet myötätuntoa toisten ihmisten hätää kohtaan. Tai sitten et.Ehkä nautitkin toisten tuskasta. Ehkä tunnet ylemmyyttä siitä kuinka hyvin sinulla on asiat. Ehkä iloitsen siitä kun näet kärsimystä ja tuskaa. Ei kukaan terve ihminen kirjoita noin julmasti kuin sinä kolme rakkaintaan menettäneelle ihmisille.

Jos hän on onnellinen miehensä kanssa, niin hyvä. Hieno juttu. Jokainen ansaitsee rakkautta osakseen. Eikö ns. ruma ja lihava muka saisi olla onnellinen, vaikka sitten muslimimiehen kanssa? Jos ei suomalaista miestä saa/joudu ottamaan (miten sen nyt ottaa), niin pitäisi pysyä vanhanapiikana?

Ja jos homma menee pieleen, niin menköön. Ei sekään meille muille kuulu, vai kuuluuko? Eroaahan ne suomalaisetkin parit, osaa suomimieskin hakata ja pettää, eikö?

Elä ja anna toisten elää.

ja haluaisi lapset pitää? Jopa suomalaiset isät on heikoilla lasten huoltajuudesta taistellessa, saatikka sitten joku ulkkis.

Lapsikaappaukset on asia erikseen, mutta katsokaapas tilastoja: yleensä se on suomalainen mies, joka menettää lapsensa mm. Venäjälle, tai suomalainen äiti joka itse syyllistyy lapsikaappaukseen tuodessaan lapsensa tänne luvatta. Ne tapaukset, joissa ulkkis mies vie lapset, on kaikkein harvinaisimpia, mutta niistä eniten aina varoitellaan... Haagin sopimus sitäpaitsi palauttaa lapset suht koht äkkiä Suomeen, jos heidät on viety sen allekirjoittaneeseen maahan.Vierailija:

Lainaus:


No se oli naikussa sen äijän kanssa muutaman vuoden, teki sille pari lasta ja mies sai kansalaisuuden. Sit äijä lähti ja vei lapset mukanaan.
Kaapuun en pukeudu, en nyt tai koskaan. Ei oo mun juttu, ja mies kuolisi häpeästä jos alkaisin käyttämään jotain huntua, eihän hänen äitinsä tai isoäitinsäkään ole sellaista koskaan käyttäneet!

-2-

Vierailija:

Lainaus:


Nykyisin kyllä tullut painoa huomattavasti, koska hame päällä liikkuminen on hankalaa. Kauneus on edelleenkin kyllä tallessa.
Valitse kymmenen kaikkein kamalinta ja totea, että kas kummaa, niistä ainakin 9 on naimisissa suomalaisen miehen kanssa. Tai sitten ne on sinkkuja.

mutta vähän jäi ihmetyttämään, että miten sinulta vietiin 3 vauvaikäistä? Oliko kyseessä kenties kolmoset, vai toistiko miehesi kaappaukset esim. kolmena vuotena peräkkäin?

Kymmenestä turskanvaimosta 8 on hoikkia ja nättejä, kaksi pulleampia mutta ei rumia siltikään. Jokainen (minä itse mukaanluettuna) saisi ja on saanutkin myös muita miehiä. Kukaan ei ole muslimi.

Yhtään esim. irakilaisen, marokkolaisen, egyptiläisen, yms suomalaista vaimoa en tunne.

Ei ne suomalaismiestenkään kanssa naimisissa olevat tietenkään aina mitään ruusuja ole, mutta SUHTEESSA lukumäärään muslimimiesten suomalaisvaimojen joukossa on kyllä huomattavasti enemmän rumia ja lihavia tapauksia kuin suomalaismiesten vaimojen joukossa. En ole kyllä ikinä nähnyt muslimimiehellä kaunista suomalaisvaimoa!

Täällä Espoossa " yökerhojen" (jos sellaisista voi puhua) taso on tosin sellainen, että jokainen punakkaa ja pöhöttynyttä keski-ikäistä pubiruusua nuorempi nainen yleensä erottuu edukseen. :D

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat