Vierailija

Olen saanut ensimmäisen kirjani valmiiksi, mutta en tiedä minne sen lähettäisin luettavaksi ja arvioitvaksi. Toiveissa olisi löytää sille kustantaja. Onko täällä kenelläkään tietoa?

Kommentit (5)

Itse lähettelin aikoinani kirjojen käsikirjoituksia eri kustantamoihin ja useimmista sain ihan asiantuntevaa, eriteltyä palautetta eikä vain jotain kopioitua " kiitos, mutta ei kiitos" -kirjettä.Niin, ja muutaman yrityksen jälkeen tärppäsikin eli löytyi kustantaja :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Arvostelupalvelu

Nuoren Voiman Liiton arvostelupalvelu tarjoaa kokeneen lukijan arvion kaunokirjallisista tekstinäytteistä ja auttaa kirjoittajia eteenpäin. Kriitikkoina toimivat kirjoittamisen ja kirjallisuuden ammattilaiset.Arvostelupalvelu on ollut osa NVL:n toimintaa vuodesta 1968. Vuosikymmenten varrella se on ohjannut ja kannustanut tuhansia eri-ikäisiä kirjoittajia.Vuonna 2003 aloitti alle 18-vuotiaiden kirjoittajien teksteihin paneutuva kriitikkoryhmä, jossa on sanataiteen ja luovan kirjoittamisen opettajia. Nuoret kirjoittajat saavat palautteen teksteistään jäsenhintaan ilman jäseneksi liittymisen velvoitetta. Alle 18-vuotiaiden on liitettävä käsikirjoitukseen yhteystietojen lisäksi myös syntymävuosi.Arvostelupalvelun toimintaa täydentää Nuorten Kirjoittajien Klubi, jossa voi saada palautetta teksteistään toisilta kirjoittajilta sekä keskustelua vetävältä kirjallisuuden ammattilaiselta.Lisätietoja saat numerosta (09) 628 966 tai (09) 622 2519 sekä sähköpostilla osoitteesta nvl(at)nuorenvoimanliitto. fi.Hinnat jäsen ei-jäsen

1-50 liuskaa

22 ¿ 42 ¿51-150 liuskaa 35 ¿ 55 ¿

151-350 liuskaa 47 ¿ 68 ¿

351- liuskaa 59 ¿ 84 ¿

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat