Vierailija

Tavallisilla syyskeleillä kun maa on märkää ja märkiä lehtiä täynnä, mutta muuten sää on kuiva, niin onko teillä kuitenkin käytäntönä, että lapset pukee kurahousut ulkoleikkeihin? Ja onko teillä ylipäätään ollut mitään ongelmia kuriksien kanssa vai puetaanko ne mielellään päälle?

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Laitetaan ne samat täällä parjatut reimatecit (tai ticketit) kuin muulloinkin viileällä, tuulisella tai jopa sateisella säällä. Emme siis käytä kurahousuja kuin todella harvoin, en muista milloin viimeksi. Kaapissa niitä kuitenkin löytyy parin koon välein, mutta eipä tule juuri käytettyä. Nyt tein päätöksen etten vie eskarilaisellekaan kuriksia eskarin naulaan roikkumaan, jos ulkohousut tupeaa vuotamaan niin toki sitten tilanne toinen. Kahdelle edelliselle vein kun niitä pyydettiin (vaikka silloinkin lapsilla kosteussuojatut vaatteet), ja aika usein ne olivat päällä vaikka sanoin ettei tarvitse.Hieman sama juttu on kumisaappaiden kanssa, niitä käytetään lähinnä metsäreissuilla (varsinkin jos lapset haluavat suolle), ulkoleikeissä riittä nuo goret aika hyvin jos ovat varrelliset.

Lainaus:

kumpparit ja kurahousut täysin "out" syysvaatteena? Silloin kun minä olin nuori (hoh...) ei juuri muuta käytetty syksyisin...
oli joko kuravaatteita tai kastuvia, ei mitään siltä väliltä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat