Vierailija

Kommentit (12)

vaan se paranee ajan kanssa hoidolla tai ilman. Paitsi se 1/5 joka johtuu allergioista ja vaatii hoitoa. Onko maitohappobakteerit ja mahalääkkeet jo kokeiltu?

kävimme vauvoihin erikoistuneella vyöhyketerapeutilla neljä kertaa n. kahden viikon aikana, eli väliä tuli vain max. 3 pv hoitokertojen väliin: hän sanoi että juuri se rytmitys on tärkeäEnsin ei näyttänyt vaikuttavan lainkaan, tai lähinnä seuraava yö aina pahempi, sitten neljännen kerran jälkeen koliikki katosi kertakaikkiaan.Tosin joka kerta hoidon aikana lapsi piereskeli runsaasti, joten ainakin se sai ilmat liikkeelle.Suosittelen, meillä se todella auttoi! Suosittelen myös hankkiutumaan jollekin sellaiselle, joka on erikoistunut juuri koliikkivauvoihin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siis vyöhyketerapia.Auttoi pahimpaan huutoon. Kävimme kolme kertaa. Sen jälkeen piereskeli ihan mahdottomasti ja kakkasi aivan törkeän paljon. Mutta oli tyytyväisempi.Nyt onneksi jo takanapäin ne vaivat.

oli tehty niin että ammattilainen hieroi lasta yhden kerran ja sitten vanhemmat jatkoivat kotona kirjallisiten ohjeiden avulla. Joo-o, se ei auttanut.Joten suosittelen ammattilaista. Yleensä en ole vaihtoehtohoitojen pariin ihan ekanarynttämässä, mutta onneksi mentiin koliikkivauvan kanssa vyöhyketerapiaan se 4 krt, koska se oikeasti auttoi!!* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat