Vierailija

Vai onko järkevämpää vaikka ruskistaa pannulla ja sit kerman ja vihannesten kaa uuniin. Mitkä asteet ja kuinka kauan?

Kommentit (6)

Palat uunivuokaan ja toiseen kulhoon kasviksia (sipulia, paprikaa, tomaattia, porkkanaa tms), päälle öljyä, suolaa, mustapippuria ja hunajaa. Kun ovat eri astioissa, voi toisen ottaa pois, jos kypsyy nopeammin. Lisäksi keitä riisiä. Kananpalojen päälle voi uuniin laittaa myös murennettua homejuustoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kasviksia alle, ruokakermaa ja broikkafileet päälle. Todella hyvää ja liha on mureaa, eikä kuivu.

200* n. 45 min. En itse paista, mutta maustan kyllä, sillä en osta marinoituja tuotteita.



Tänään juuri tein niin, että paistoin teflonkattilassa broilerin ohutleikkeet (rintapalat) öljyssäm, jossa oli kurkumaa, paprikaa ja All a round mausteseosta. Hieman suolaa kypsille pinnoille. Siihen lisäsin purjoa, kevätkasviksia (pakaste) ja ruokakermaa, haudutin puolisen tuntia, oli oikein hyvää! :)

Kasvikset voi tietenkin valita omien mieltymysten mukaan. Paprika sopii oikein hyvin!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat