Vierailija

Matka olisi kesäkuun alkupuolella. Matkaan lähtee nelihenkinen perhe, lapset 7- ja 9-vuotiaat. Etsimme rauhaa ja retkeilymahdollisuuksia, emme railakasta rantaelämää (vaikka lapset tietysti haluavat uida) emmekä ostosparatiisia.

Kommentit (9)

Ateenassa pari päivää, sieltä laivalla Naxokselle tai jollekin muulle saarelle. Pireuksen satamasta lähtee vaikka minne laivoja. Saatte kaupunki- ja rantaloman samaan syssyyn. Meillä 5 ja 8v. ja tänä kesänä seikkailtiin ;-) No viime kesänä oltiin Korfulla, on aivan mahtava vihreä saari ja sitä edellisenä kesänä Kreetalla, mistä löytyy jokaiselle jotakin. Kreikka on ihan mahtava, melkein sama mihin siellä menette. .. ;-) t. Kreikka-fani(käynyt myös Lefkaksella, Santorinilla, Rodoksella... )

Ateena+saaristo otetaan varmasti mietintään, vaikka ihan rantalomakohdetta oli alustavasti ajateltu.Vaihteleeko lämpötila kovin maan eri osissa? Olen joskus lapsena ollut heinäkuussa Mytilinen saarella ja silloin siellä ainakin oli mieletön kuumuus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

todella pieni, rauhallinen paikka. Ostosparatiisi ei tod ole kyllä..

Ihania rauhallisia rantoja!Rodosta voi aina suositella. Varsinkin alkukesästä on vielä suht rauhallista.

Nähtävää riittää vanhassa kaupungissa. Ihanaa on tehdä piknik reissuja esim vanhaan kaupunkiin.

on akvaariolinna ( tai mikä nyt onkaan) jossa meillä oli lasten kanssa mukavaa.Retkiä voi tehdä pidemmällä ja veneretkiä myös on päivän tai puolikkaan päivän mittaisia.

sopiva. Varjossa vähän alle 30, ja meressäkin tarkeni uida. Tosin toukokuussa oli helleaalto, että varmasti vähän vaikutti meren lämpötilaan. Sesonki ei ole vielä kuun alussa alkanut, joten hinnat vähän alhaisemmat kuin loppukuusta. Esim. auton vuokraus ja joidenkin ravintoloiden hinnat.

Niemimaalle, siellä vielä aitoa kylätunnelmaa ja rauhallista. Ja perusmatkantekijöiltä löytyy (esim. Finnamatkat) sinne paketteja tai sitten omin päin myös. Löytyy aitoa kreikkalaista elämää, oliivipuita, lampaita ja rauhaa ja myös tietty kohteet merennalla. Plussaa kulttuuriset nähtävyydet ja mantereen oma fiilis

Loutraki manner-Kreikassa Korintin lahden rannalla on upea paikka, josta on vain tunnin bussimatka Ateenaan ja sieltä voi retkeillä myös Peloponnesokselle ja Korinttiin jne. Loutrakissa lomailevat myös kreikkalaiset itse. Sieltä tulee muuten kreikkalainen pullovesi ja siellä voi ihan oikeasti juoda vesijohtovettä huoletta! Lisäksi upeita rauhallisempia matkakohteita on Samoksen saarella (ei pääkaupunki, vaan muut kylät), Santorinin saarella Kamarin kylä (voi olla vähän lentomelua päivällä), sillä saarella on hienoja nähtävyyksiä kuten kuuluisa Oian auringonlasku. Myöskin Korfun saari ja Kreetalla pienemmät rauhalliset kylät kuten Elunda, en tosin ole varma tehdäänkö sinne juuri nyt matkoja Suomesta. Tässä vain muutamia mainitakseni. Ja käänteisesti, välttäkää Rodosta ja Kos:ia sekä Kyproksen kohteita.

Parga on kiva kohde, tosin itsessään niin pieni että pakkokin retkeillä jos meinaa viihtyä. Olen kerran ollut siellä touko-kesä vaihteessa ja ei kyllä ollut kovin lämmin, jos sitä hakee (n. 20).Loutrakista on lyhyt matka Ateenaan ja Peloponnesoksen niemimaalle.

Kreetalla on hyvät retkeilymahdollisuudet ja monipuolisesti nähtävää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat