Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tiedän, että oma moka, mitäs katsoin... Asia kuitenkin vaivaa. No juttu on tämmöinen. Oltiin silloin seurusteltu pari kuukautta ja mies halusi lähteä toiselle paikkakunnalle naispuolisen ystävänsä luokse. Mä ajattelin, että mikäs siinä. Mies lähti siis lauantaina ja palasi sunnuntaina. Ei siinä mitään, näin oltiin sovittu. Mutta yhtenä päivänä olin miehen koneella ja sattumalta (ihan totta) löysin kansion, jossa oli valokuvia. Uteliaana katsoin ko päivämäärien kuvakansiota. Ylläri, molemmissa kansiossa (lauantai ja sunnuntai) oli kuvia myös naisesta jota en tuntenut. Eli mies vietti viikonlopun naisystävänsä ja jonkun vieraan naisen kanssa. Minulle hän ei ole sanallakaan maininnut tästä toisesta naisesta, hän nimenomaan kertoi, että olivat kahdestaan. Haluaisin tietää kuka hän on ja miksi mies ei siitä mitään ole maininnut. En ole mustasukkaista tyyppiä. Tuli itselle ihan hölmö olo. Haluaisin selvittaa asian, mutten tiedä miten.

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

nyt tietty on vähän hassua, mutta jos kyse pidemmästä matkasta ystävän luo, niin tottakai siellä sitten yövytäänkin. ja seurustelun ollessa noin alkuvaiheessa, on ihan luonnollista, ettei vielä liikuta pariskuntana. Ehkä ensi kesänä menette yhdessä tämän ko. naispuoleisen ystävän luo kyläilemään. Näin ainakin meidän suhde on kehittynyt, että ajan kanssa molemmat ovat tutustuneet myös toisen ystäviin, oli sitten kyseessä miehet tai naiset. Minusta ketjun vastaajat takertuvat nyt taas ihan väärään seikkaan! Ymmärrän, ettei kaikissa suhteissa suvaita vastakkaista sukupuolta olevia kavereita, monilla niitä ei edes ole, ja siksi vastakkaista sukupuolta oleva kaveri merkitsee heti jotain poikkeuksellista ja " enemmän" . Monilla niitä nyt kuitenkin myös on - ja kyllä, ihan ystäviä, ei muuta - ja monissa suhteissa he ovat ihan luonnollinen ja hyväksyttävä osa ystäväpiiriä. Jos näin on ap:n tapauksessa, miksi jankata tästä YSTÄVÄTTÄRESTÄ enempää?!Tuo valehtelu myös toisesta naispuoleisesta ihmisestä viikonlopunvietossa tässä on se pointti...Mutta itse näillä tiedoilla minusta sekin on ihan selitettävissä. Tuo toinen nainen on tietty joku tämän naispuoleisen kaverin kaveri, joka on kutsuttu mukaan puuhasteluun. Varmaan mies ei lähteissään ole tiennyt tästä toisesta naisesta. Tämä ystävätär on voinut ihan hyvin sanoa vasta miehen ollessa jo siellä, että " tänään kun mennään syömään, voisko yksi Anna tulla mukaan, sillä on juuri mennyt poikki miehensä kanssa ja se kaipaa nyt seuraa" tai ihan mitä vaan vastaavaa. Tai tämän miehesi ystävättären joku naisystävä on tullut samaan aikaan kaupungissa käymään ja siksi hengaavat yhdessä. Jos jotain, tuo kertoo minusta nimenomaan viikonloppuvierailun epäromattisesta luonteesta. Jos miehesi ja tämä ystävätär nimenomaan haluaisivat olla kahdestaan, voisi jotain mustasukkaisuuden aihetta ollakin, mutta selvästi se, että muitakin on seurassa ei haittaa. Ja jos taas miehelläsi olisi jotain syytä valehdella (toinen nainen), niin ei kai hän jonkun ystävättären luo tämän naisen kanssa menisi viikonloppua viettämään, vaan sanoisi menevänsä tämän ystävän luo ja menisi naikkosen kanssa ihan johonkin muualle...Kuinka eksplisiittisesti miehesi sanoi, että ovat vain kahdestaan ystävänsä kanssa? Ja ennen kaikkea KOSKA. Jos sanoi reissuun lähtiessään, niin ei varmaan vielä tiennyt tästä toisesta naisesta. Jos taas sanoi vaikkapa puhelimessa tyyliin " olemme olleet vain kahdestaan" (suora vale), niin se on ikävää, mutta ihan inhimillistä sekin. Ehkä hän heitti valkoisen valheen, koska halusi välttää olettamaansa konfliktia. Suhteenne on vasta tuore, ehkei hän halunnut luoda kuvaa, että heti suhteen alussa viettää aikaa vieraiden naisten kanssa. Ei tuo nyt minusta vielä mitenkään kauhean huolestuttavaa ole.Kun mies tulee takaisin, kysele suoraan (kepeään sävyyn) mitä tekivät viikonlopun aikana ja ihan silleen " by the way" tyyppisesti, että ketä tapasivat vai olivatko ihan kahdestaan. Katso sitten, valehteleeko päin naamaa.

Vierailija:

Lainaus:


Kaiva ne kuvat koneelta ja kysy suoraan kuka toinen henkilo on! Jos et kuvia enaan loyda sano, etta katsoit koneella sellaisia kuvia.. miksi parisuhteessa ei voisi puhua ja kysella kaikista asioista? Eipa taida teillakaan kovin hyva tulevaisuus olevan jos ette pysty asioista puhumaan...
Mutta todennäköisesti toinen nainen on vain joku miehesi kaverin kaveri.Ja mitä tulee tuohon yöpymisjuttuun, niin mielestäni on aika luonnollista jäädä yöksi, jos lähtee toiselle paikkakunnalle asti kaveria tapaamaan. Niin minäkin tein suhteemme alkuaikoina ja tekisin vieläkin. Toki nykyään olisi luontevampaa ottaa mieskin mukaan, alussa en tosiaankaan olisi halunnut raahata häntä jokaisen kaukaisemmankin kaverin luokse.

Kaiva ne kuvat koneelta ja kysy suoraan kuka toinen henkilo on! Jos et kuvia enaan loyda sano, etta katsoit koneella sellaisia kuvia.. miksi parisuhteessa ei voisi puhua ja kysella kaikista asioista? Eipa taida teillakaan kovin hyva tulevaisuus olevan jos ette pysty asioista puhumaan...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat