Vierailija

Lapsia täynnä ollut henkilöauto ojaan Pudasjärvellä

14.10.2008 19:56Lapsia täynnä ollut henkilöauto suistui ojaan Pudasjärvellä Pohjois-Pohjanmaalla tiistaina.Vakavilta vammoilta vältyttiin, vaikka pelastuslaitoksen mukaan viidelle hengelle rekisteröidyssä autossa oli kuljettajan lisäksi kuusi lasta.Ulosajo tapahtui Kokkokylässä Pudasjärven ja Ranuan välisellä tiellä hieman ennen kello 18:aa. Onnettomuuden syytä ei vielä tiedetä. Tapahtuma-aikaan oli sateista ja hämärää.Autoa kuljettanut keski-ikäinen nainen ja yksi lapsista saivat lieviä kolhuja, ja heidät kuljetettiin Ranuan terveyskeskukseen. Muut selvisivät ulosajosta säikähdyksellä.Pelastuslaitos arvioi, että kyydissä olleista lapsista nuorin oli noin 4-vuotias ja vanhin hieman yli 10-vuotias.STT

Kommentit (6)

Tuolla päin asuu lestoja ja niillä on tunnetusti paljon lapsia. Mustalaiset ei piittaa tunnetusti liikennesäännöistä.Joten päättelin että jompaan kumpaan ihmisryhmään saattaisi äiti lapsineen kuulua.Taidan kallistua enemmän lestaepäilyni puoleen, mustalaisilla harvemmin on paljon lapsia ellei sukua olla kuskaamassa paikasta a paikkaan b.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meilläpäin ainakin kaikilla tuntemillani lestoilla on tila-autot tai pikkubussit. Kyllä ne on muita jotka liikaa änkeevät autoihinsa tenavia.

Varmaan jostain harrastusjutuista tulivat

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat