Vierailija

Mutta nyt tuntuu haikealta,melkein väärältä. Päätimme miehen kanssa mennä salaa naimisiin koska emme jaksa hössötystä ympärillämme. Emme tarvitse lahjoja,koska meillä on jo tarpeeksi tavaraa kotona. Ja sukulaisemme kuitenkin ostaisivat jotain vaikka kieltäisimme.

Nyt kuitenkin kaipaan ystävieni " tukea" ,tai tuki on väärä sana..

Ehkä vain kaipaan juttuseuraa,olen haljeta onnesta ja haluan puhua asiasta kokoajan!

Olenko nyt tyhmä jos kerron asiasta parheille kavereille ja kuitenkin " riistän" heiltä juhlat?

Kommentit (6)

Ainakin säästäis rahaa, heh heh.. Eikä me muutenkaan miesystävän kanssa tykätä hehkuttaa.. Se on ärsyttävän lapsellista semmonen..

Ei naimisiinmeno tarvitse olla kermakakkuja ja huntuja ja 200 henkeä joista et tunne puoliakaan. Se on vaan yksi tapahtuma elämässä jonka ainakin minä halusin jakaa ja juhlistaa läheisimpieni kanssa. Kyllä, sinä riistät ystäviltä ja sukulaisilta tilaisuuden jakaa se kanssanne.Entä jos menette ehkä salaa naimisiin maistraatissa, ja kutsutte jollain verukkeella molempien lähisukulaiset (isä ja äiti?) tai parhaat kaverit tai molemmat teille kotiin/ravintolaan syömään/grillijuhliin. Sitten paljastatte siellä vasta uutisen. Teille tulee intiimi hääjuhla mutta kukaan ei hössötä eikä osta mitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ensinnäkin maistraattiinkin tarvitaan käsittääkseni todistajat, joten ainakin parille ihmiselle pitää asiasta kertoa joka tapauksessa. Ja miksi ette kutsuisi niitä kaikkein lähimpiä ystäviä vaikka kakkukahveille pienimuotoisesti kotiinne, tai menisi vaikka kaikki yhdessä tunnelmalliseen ravintolaan syömään vihkimisen jälkeen? Ilmoitat asiasta vain niille lähimmille, ja nimenomaan mainiten, että ette jaksa/halua mitään hössötystä häidenne ympärille. Ja sanokaa vaikka, että jos on IHAN PAKKO jotenkin muistaa, voi laittaa pienen rahalahjoituksen vaikkapa " häämatkatilille" tai illallistilille tai esim. valitsemaanne hyväntekeväisyyskohteeseen. Kyllähän ne sukulaiset saattavat turhilla tavarapaketeilla muistaa teitä salavihkimisen jälkeenkin.

Voit kertoa, luulisi että ovat onnellisia puolestasi. Varaudu kuitenkin siihen, että varsinkin jos olet pieneltä paikkakunnalta salaisuutesi ei ole kovin kauaa salaisuus... Sukulaiset varmaan " suuttuu" helpommin, jos eivät pääse juhliin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat