Vierailija

miten pitäisi asiasta ilmoittaa? yleensä melun aikaan olen mennyt nukkumaan niin en lähde ilkosillaan koputtelemaan toisten oville. melua viikonloppuisin aamuun asti. nyt kesällä myös viikolla juhlivat. melu ei ole korvia huumaava mutta kuulee että siellä juhlitaan. sapettaa tommonen ajattelemattomuus!!!!!!!!

Kommentit (3)

Tee kirjallinen valitus isännöitsijälle. Jos asut esim. kerrostalossa, pyydä mahdollisimman monen naapurin allekirjoitukset valitukseesi.

Juhlien hiljentäminen ei kuulu huoltomiehenkään tehtäviin, oven takana voi olla ties mitä hörhöjä. Jos juhlinnasta aiheutuu häiriötä yöllä, voit soittaa poliisit paikalle! Nämä hälytykset eivät tietenkään ole poliisille kiireellisiä tehtäviä, mutta hyvällä tuurilla voit saada partion nopeastikin paikalle. Nämä ovat poliisille ihan rutiinitehtäviä! Näin saat samalla dokumentoitua juhlinnan tason. Samantien laittaisin viestin isännöitsijälle tapahtuneesta.Jos juhlinta jatkuu, voi se olla häätöperuste tai omistusasunnon ollessa kyseessä taloyhtiö voi ottaa asunnon hallintaansa (asunnon omistajahan ei omista asuntoaan vain ainoastaan osuuden asunto-osakeyhtiössä).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat