Vierailija

voisin vetää pakettia

Kommentit (11)

mitäs sun kolesteroliarvot on? Mulla oli hyvät ja meillä syödään beceliä ja floran tai sunnuntain laktoositonta/maidotonta margariinia.t.8


MITÄ TRANSRASVAT OVATHakusanalla ¿transrasva¿ löytyy Internetistä seuraavaa:¿Transrasvaa muodostuu kasviöljyjen kovetuksessa ja lehmän pötsissä. Transrasvaa sisältävät erityisen paljon ranskanperunat, kasvirasvajäätelö ja mikropopkornit. Tällä hetkellä suomalaisten transrasvojen saanti on vähäistä (alle 1 E%) ja sillä on tuskin terveydellistä vaikutusta.¿http: //www .avoin. helsinki. fi/ materiaalit/ ravitsemustiede/ pop_03_ rasvan. html¿Rasvahappoja, joita syntyy märehtijöiden pötsissä tai kun kasviöljyjä / -rasvoja kovetetaan teollisesti. Ne vaikuttavat veren kolesteroliin yhtä haitallisesti kuin kova eli tyydyttynyt rasva.¿http:// www. sydanliitto. fi/terveys/ kolesteroli/ transrasva .html¿Kova rasva eli tyydyttynyt rasva ja transrasva (rasvahapot) yhteensä. Sekä tyydyttynyt rasva että transrasva ovat olomuodoltaan kovaa rasvaa. Kova rasva nostaa veren kolesterolipitoisuutta heikentämällä maksan kykyä poimia LDL-kolesterolia pois verestä.¿http:// www. sydanliitto. fi/ terveys/ ravinto/ kovarasva. html¿Rasvahappoja, joita syntyy märehtijöiden pötsissä tai kun kasviöljyjä kovetetaan teollisesti. Ne vaikuttavat veren kolesteroliin yhtä haitallisesti kuin kova eli tyydyttynyt rasva.¿Ja linkki edelliseen: http :// www. hypnopaleolaihdutus. com /trans. html

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä syödään voita, kermaa, sian- ja naudanrasvaa sekä oliiviöljyä plis smetanaa, bulgarianjugurttia ja punaista maitoa.Mun hdl on 2,3, ldl 2,4 ja triglyt 0,23, miehellä samaa suuruusluokkaa.

Rasvan prosenttiosuus kalorimäärästä on noin 80, hiilareiden n.5% ja ne tulevat kaikki kasviksista ja maitotuotteista.Että siinä sitä sulle vaarallista eläinrasvaa.

Uusimmissa tutkimuksissa vain teolliset tyydytetyt ja transsit ovat haitallisia ihmiselle, pelkästään eläin- ja maitoravoja tutkittaessa haittoja ei ole. Tämä ja monta muutakin rasva-asiaa halutaan jostain syystä pimittää kuluttajilta.Mutta eihän se mua haittaa, jos sinä syöt paskaa. Kunhan kiroilen terveysmenojen kasvun aiheuttamia veronkorotuksia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat