Vierailija

siis oksentanut eilisestä asti. nukkuessaankin alkaa yhtäkkiä kova itku (maha kipua) sitten kun syliin ottaa niin yökkii ja lopuksi oksentaa lähes kaiken pihalle. sen jälkeen olo helpottaa taas ja on virtaa. eilen taisi olla kuumetta, laitettiin suppo. nuhaa myös kovasti, nyt vährnrmään päin. välillä lapsi on todella energinen ja " normaali" mutta mitä tämä oksentaminen on? ruokavalio sama kuin ennen.

Kommentit (5)

oksennusta tulee kerralla pari desiä. syö normaalisti puuroa ja soseita/maitoa. maanantaina tippui kyllä pomppukeinusta (keinu hajosi) selälleen (kuhmu tuli, ei näkynyt enää illalla) maahan.. voisiko se vaikuttaa kun eilen päivällä oksensi eka kerran? vai liittyykö nuhaan? ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Käytä lääkärissä.Meillä oli toisen lapsen kohdalla joskus nuha ja kun lapsi ei osaa vajaan vuoden ikäsenä niistää niin räkä poistuu itse joko nenästä valumalla ulos tai sisään mahaan. Eli oksennus saattaa olla myös sitä räkää? Se poistuu meinaan mahasta oksentamalla tai ulostamalla.Mutta lääkärissä käyttäminen kannattaa. Oksentaessa/kuumeessa kannattaa pitää riittävästi huolta että lapsi saa nesteitä! Tee hyvää soppaa, lusikoi silloin tällöin jos ei kerralla jaksa syödä, anna mehujäätä, mehua, hedelmissä on nestettä, varsinkin apprelsiini/vesimelooni. Ruuan voi soseuttaa ja lisätä kunnolla nestettä niin neileminen on helpompaa ja ruoka on nesteisempää.

rotavirukseen liity kova kuume? kuumetta ei eilen mitattu mutta käsituntumalla oli vähän lämpöä. nyt ei kuumetta. siis nuhaa ja oksentaa. ap kertokee ny, mikä vois olla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat