Seuraa 

Aivan pikkuiset hämähäkit ovat valloittaneet vaunujen rungon, millä niistä pääsee eroon??Huomasin eilen tämän ongelman, imuroin vaunut ja pesin vaunujen irrotettavat tekstiilit ja rungon. Aamulla kävin katsomassa kuivumassa ollutta runkoa ja se oli taas ihan seiteissä!!Hämähäkit ovat aivan pieniä, ehkä korkeintaan 2mm ja niitä on paljon!AUTTAKAA pyytää hämppiskammoinen!

Kommentit (3)

Yritä toimia noiden edellisten ohjeiden mukaan ja sitten säilyttää jonkin aikaa sisällä, katso vieläkö ilmaantuu. Jos ne kuitenkin tulisivat vaikka sieltä varastosta, eikä vaunujen rungosta. Hyi, kauhea. Mä en tiedä mitä voisin tehdä, inhoan niin hirveästi hämähäkkejä. Ja ostan kuitenkin pojalle Spiderman vaatteita:)

Tee siitä pullon ohjeen mukainen mixaus ja eikun ruiskuttamaan ja on Luonnonmukaista muistaako kukaan sitä Haukea joka oli TV-mainoksessa olisko ollut 80-luvulla mäntysuopaa mainostamassa......Tehonnut ainakin kasveissa kirvoihin ja laattojen alla pesiviin (tai sitä säännöllisin väliajoin yrittäviin, noin joka toinen vuosi) pikkumuurahaisiin,

pitäis hämiksetkin lähteä kun ne on pehmeä " kilpisiä" eläimiä......Halpaa ja hyväksi todettua!Toinen vaihtoehto on puuTolu, mutta hinta noin 3x mäntysuovan......

tolussa taas irtaa ilmaan tolueenia......joka ei niin hyvä oo....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyi kuiten. Inhoan hämppikisä itsekin yli kaiken. Rungossa varmaan siis ovat jos kerran tulevat uudelleen. Koita vaikka viedä pihalle ja sumuttaa runko Ridilla ja sen jälkeen pestä. Vai voiko vaunujen rungon viedä suihkuun? Jos voi niin suihkuta tulikuumalla vedellä ja sumuttele etikkaa lopuksi ja huuhtele sitten hetken päästä. Toivottavasti pääsette eroon. Todennäköisesti joku äiti hämppis on tehnyt poikaset vaunun runkoon sisälle jos vaunussa on onttoja putkia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat