Seuraa 

Aivan pikkuiset hämähäkit ovat valloittaneet vaunujen rungon, millä niistä pääsee eroon??Huomasin eilen tämän ongelman, imuroin vaunut ja pesin vaunujen irrotettavat tekstiilit ja rungon. Aamulla kävin katsomassa kuivumassa ollutta runkoa ja se oli taas ihan seiteissä!!Hämähäkit ovat aivan pieniä, ehkä korkeintaan 2mm ja niitä on paljon!AUTTAKAA pyytää hämppiskammoinen!

Kommentit (1)

Pese vaunut aivan putipuhtaiksi, joka pientä koloa myöten. Sen jälkeen suihkutat ne jollain hyvällä hyönteismyrkyllä. Meillä on Baygonin tujua ainetta (en tiedä, onko sama mitä Suomessa on kaupassa) ja se tepsii hyvin ja pitkään.Avainasemassa on kuitenkin puhtaus. Kaikenmaailman ötökät viihtyvät kun on vähän likaiset ja pölyiset paikat. Vaunujen säilytyspaikka kannattaa pestä kunnolla niin potentiaalinen ongelmakin vähenee merkittävästi.

Meillä vilistää ahkerasti muurahaisia ruuanmurujen perässä. Hyönteismyrkyllä saa pelastettua akuutin tilanteen mutta poissa ne pysyvät vain kun paikat on pesty puhtaiksi. Eli monesti parasta torjuntaa on se mäntysuopa. ;-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat