Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

oko ajan. Heitti leluja ym tavaraa, juoksi, pomppi ja huusi yksin koko ajan. Ei syönyt mitään, kun oltiin kakulla, limsalla ja kahvilla. Ei pysyny edes paikallaan. Äiti vaan totes, et on tuollainen aina. Ei yhtään komentanu eikä yrittäny rauhottaa. Me kolme äitiä ja 6 lasta vähän ihmeteltiin sitä menoa. Osa lapsista pelas muistipeliä kaikessa rauhassa, tää poika tuli ja heitti kortit lattialle. Oli tosi hauskaa hänestä. Komensin vähän poikaa. Alko kauhea huuto ja itku. Tilanne loppu siihen, ku poika huusi mä haluun tissiä, mä haluun tissiä. Ja alko imeen maitoo. Me vieraat lähettiin kotiin. Ihmettelen vaan vieläkin sitä menoo ja melskettä, mitä tää yks sai aikaseks. Toki muutki lapset melskas mukana, mut ei mitään saman tasoista! Ja tissillä rauhottu.

Kommentit (26)

en varmaan kauaa jaksaisi olla tollasilsl synttäreillä missä päivänsankari saa terrorisoida muita ihan vapaasti..ei varmaan muille lapsille jäänyt kovin hyvä mieli...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luuletko raukka, että ydinperheissä on aina kaksi vanhempaa jotka jakavat kasvatusvastuu.Kaadanpa kylmää vettä päällesi, ei ole. Hyvin usein kahden vanhemman perheessä asuu todellinen yh joka lastensa lisäksi joutuu hoitamaan ja pasaamaan vielä yhtä ylimäräistä aikuistakin.Toivottavasti et ennakkoluuloinesi kuulu minun tuttavapiiriini.

tuossa iässä löytyy oma tahto, ollaan kuninkaita, koetellaan ja etsitään rajoja yms. Erilaisella temperamentilla varustetut lapset käyvät tämänkin vaiheen toisella tavalla läpi - kuten kaikki seuraavatkin kaudet murrosikää myöden. Mukavaa, että sinulla ei ole näin vilkasta ja haastavaa lasta, vaan voit kauhistella moista käytöstä nimettömänä ja kasvottomana netissä. Tissijuttu on jokaisen oma asia - mutta kirjoituksesi paljasti suvaisemattomuutesi. Älä omassa kaikkivoipaisuudessasi erehdy luulemaan, että tällaisia vilkkaita ja riehakkaita, usein tunnetilaltaan hvyin herkkiä, lapsia ei kasvateta -tietäisitpä vaan! Ehkä sinun lapsesi ovat niitä, jotka kasvavat hiljaa ja kauniisti itsekseen.

Tunnistin sut kirjoitustyylistä! Noh, voinhan mäkin paljastaa yhen jutun sun ukostasi. Hänkin käy meillä tissillä!!!!!!!! Hah!

t. naapurisi yh-äippä

tulin av:lla käväisemään juuri tämän takia, että voisin lukea jonkun tämänkaltaisen aloituksen, jossa ei ole taas järjen hiventä - piristää päivää kummasti.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat