Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lapsemme aloittaa päivän kysymyksellä " mitä me tehdään tänään" . Siihen vastataan. Tunnin kuluttua kysyy samaa. Ja taas ja taas. Ajamme ostoksille, välillä samassa kohda joka kerta sama kysymys " äiti, mikä tuo on" . Vastaan " navetta" . Tullessa kysyy samaa. Mikä tämä on, mikä tuo on, mitä, missä, milloin... Kuuluu ilmeisesti ikään kyselyt, mutta miksi toistaa samaa kysymystä jatkuvasti vaikka siihen vastataankin?

Kommentit (12)

Eli ensin että mitä tuolla on, miksi se on siellä, mitä sillä tehdään, kuka tekee jne.Miksi kysymys toistuu toistumistaa ja lopulta sitä vaan tokaisee jotain " no en kuule tiedä" . Jatkuva kälätys käy 12 h / vrk. Ei nuku edes päiväunia. Jos ei jostain päin kuulu, että äiti hei niin sitten selostaa leikkejään koko ajan ääneen: " tää on tällainen poliisiauto, jossa on poliiseja ja ne menee nyt..."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Äänessä 14 h/vrk. Nukkuu tosiaan vain 10 tuntia vuorokaudessa. Koko muun ajan: " äiti mikä on..." , " äiti, mitä varten..." . Ja kaikki tekemiset pitää selittää. Yleensä on 30cm etäisyydellä minusta aamusta iltaan ja kälättää. Ikää 3,5v, poika.Itsellä on tullut tavaksi vastata kysymyksiin: " no niin vaan on" . Poika huomauttikin joskus, että " aina sä vastaat tolla samalla lailla."

Täällä se kysyy loputonta kehää miksi? Mikään vastaus ei riitä edes tuttuihin asioihin, aina vaan miksi? Ja samaa kysyy vaikka kymmenen kertaa vaikka hyvin tietää vastauksen.

Kerran kun oli automatkan alussa ollut 10 min. hiljaa, sanoi " mä en muuten oo sanonu vielä mitään" . Ja ei me tuosta jatkuvasta puhumisesta olla koskaan huomautettu.

Miksi, miksi, miksei? Ja samoja asioita kerta toisensa perään. Mikään määrä vastauksia ei riitä. Lopulta minäkin tokaisen usein, että en tiedä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat