Vierailija

Kommentit (26)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosin vastavalmistuneella palkka harvoin on 5400¿/kk! =) Kyllä siihen on yleensä tahkottu useampi vuosi tai sitten kyse on jostain b to b myynnistä, missä tosiaan hyvät myyjät voivat tienata paljon, eikä heillä välttämättä ole edes mitään tutkintoa.

Pitää olla aika ihme homma tai uskomaton tuuri. Ihan hieman epäilyttää, että kyseessä pahanlaatuinen liioittelu. Normaalisti vastavalmistuneen alkupalkka on n. 2500 - 3000 euroa. Töissä pitää olla useampi vuosi, että saa tuon 5t.

ja ei alan koulutusta. Ja juuri kuulin, että olen alipalkatuin tästä tiimistä ja saan palkankorotuksen (pyytämättä, olin ihan tyytyväinen näinkin)

sähkö- tai putkiasentaja, joka tekee vähän ekstraa....eli mun mies pääkaupunkiseudulla.." duunaritkin tienaa sen, minkä jotkut 7 vuotta kouluttautuneet"

ekonomeillekaan maksaa, vaikka ovatkin korkeasti koulutettuja talousasiantuntijoita! njäh, toki onhan heillä erittäin vaativa koulutus takana jonne on hankala päästä, täytyy löytyä älykkyyttä aika paljonkin, mut silti siis ei kait aloittelijoille tollasia palkkoja ?!?!?!?!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat