Vierailija

Joskus ottaa pattiin että täällä on joidenkin älykääpiöiden pakko provota huonostikäyttäytyvistä lapsista ja oikein otsikossa vielä julistaa että äiti on yh.No minä en tätä valinnut että mieheni kuoli. Kaikkeni teen että saan kasvatettua fiksun ja tasapainoisen ihmisen lapsestani.

Kommentit (4)

jos katsot Tahdon Asiaa niin selviää mitä Nenna-mammalla tarkoitetaan. jos kulkee vain hiekkalaatikon ja hellan väliä niin ei ihme että on pakko purkaa paineita tällä palstalla ja silloin mm. yh:t saavat kuulla kunniansa.

Itselläni on kaksoset joiden kasvatuksen eteen olen tehnyt töitä. Lapseni ovat aina puhtaissa vaatteissa, hiukset siisteinä, hampaat pestyinä, kynnet leikattuna :).Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikkein kamalimmat kakarat jotka tunnen on ydinperheiden lapsia, joukossa mm. lastentarhanopettajan ja lastenkodissa lapsia ammatikseen kasvattavan sosionomin jälkikasvut. Ohhoh.

Minä valitsin ihan itse yksinhuoltajuuden, miehen sekoilut tosin helpotti päätöksentekoa huomattavasti.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat